• Головна
  • Яка ситуація на фронті: зведення Генштабу
09:07, 4 січня
Надійне джерело

Яка ситуація на фронті: зведення Генштабу

Яка ситуація на фронті: зведення Генштабу

Російські окупанти не полишають наміру оточити Авдіївку на Донеччині та вибити українські підрозділи з лівобережжя Херсонщини, але безуспішно.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямкуукраїнські захисники відбили 3 атаки ворога в районі Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 4 атаки окупантів поблизу Богданівки та Андріївки Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Так, протягом минулої доби захисники відбили 13 атак біля Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 19 атак в районах Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога поблизу Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбили 14 атак.

На Запорізькому напрямку українські захисники відбили атаку противника в районі Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій. Протягом минулої доби росіяни здійснили 9 безуспішних штурмових дій.

Загалом протягом минулої доби на фронті відбулося 58 бойових зіткнень. Росіяни завдали 7 ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснили 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.  

Водночас, Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту

Повідомляється, що протягом минулої доби українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу окупантів.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу противника, 3 засоби протиповітряної оборони, 3 артилерійських засоби, станцію радіоелектронної боротьби та 2 пункти управління росіян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна_в_україні #ситуація_на_фронті #вторгнення_рф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...