• Головна
  • На вул Стрийській-Науковій завершують будівництво велосипедної доріжки
Новини компаній
15:38, 28 серпня 2013 р.

На вул Стрийській-Науковій завершують будівництво велосипедної доріжки

Новини компаній

У Львові на вул Стрийській-Науковій вже майже збудована вело доріжка. Про це повідомив Остап Буданкевич, представник «Львівавтодору».

Сайт razborka-bus.com.ua расскажет все о авторазборка и поможет вам, если вам нужна эта услуга.

«В принципі, вже майже все зроблено, велодоріжка майже готова, залишилось прибрати будівельне сміття, зробити розмітку та ще деякі незначні моменти. Найближчим часом велодоріжка буде повністю готова», - розповів Остап Буданкевич, представник ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, що велодоріжка пролягатиме від Автовокзалу до перехрестя вулиць Стрийської та Наукової.

Також за кошти міського бюджету розвитку у Львові цього року планують закінчити велодоріжку на вул. Шевченка (в Рясне-1) — на це виділили 1,2 млн грн, та збудувати першу радіальну велодоріжку на вул. Костя Левицького, на що також з бюджету розвитку виділять 1,2 млн грн. Окрім того, 300 тис грн. передбачено на проект велодоріжки на верхній частині вул. Городоцької від вокзалу до вул. Ряшівської. У майбутньому вона має з’єднатись з іншими та утворити велику південну веломагістраль, яка буде від вул. Чернівецької, по вул. Городоцькій, через майбутню вул. Ряшівську, до вул. Стрийської та майбутньої вул. Вернадського

Ще один проект – співпраця з ЄБРР. Під час реконструкції вулиць за лініями трамвайних маршрутів № 2 та № 6 також будуть укладати велодоріжки, а це вул. Коперника та нижня частина вул. Городоцької. Також велошлях із найбільшого спального району – Сихова – прокладуть разом із трамвайною колією на вул. Стуса.Нагадаємо, Львівська міська рада прийняла і виконує амбітну програму розвитку веломережі Львова, згідно з якою до 2019 року в місті повинно функціонувати 268 км велодоріжок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...