• Головна
  • Львівські активісти встановлять дитячий майданчик для школи-інтернату
доброта
09:30, 27 серпня 2013 р.

Львівські активісти встановлять дитячий майданчик для школи-інтернату

доброта

Cьогодні, 27 липня на території школи-інтернату №104, що у Брюховичах, встановлять дитячий майданчик.

Збір коштів на дитячий майданчик розпочався восени минулого року. Започаткувавши благочинний аукціон, львівським активістам вдалося зібрати третину необхідної суми. На «Аукціоні Добра» можна було «придбати» зустріч з приємною людиною чи запропонувати зустріч із собою «на продаж».

Підхопивши запал активістів управління освіти матеріально сприяло, щоб дитячий майданчик у Брюховичах постав якнайшвидше.

 «Я щаслива, що нам вдалося завершити розпочату справу. Надіюся, що ми виправдали той «кредит» довіри, який надали нам наші «лоти» і «покупці», а серед них були і львівська знаменитість Василь Васильців, найкращі голоси радіо «Львівська хвиля» Маріанна Фіртка, Володимир Бєглов, Галинка Лірник, і навіть квитки на концерт дуету «Тельнюк: Сестри» у Львові», - розповіла Іванна Кушнірук, адміністратор «Аукціону Добра»

 «Велика заслуга у тому, що ми спільними зусиллями досягли своєї мети є директора школи-інтернату – Наталії Цимбалюк. Я не складаю хвалебних од, але ця жінка справді варта глибокої шани через свою віддану працю задля дітей. Її запал дає натхнення до нових звершень. З нового навчального року завдяки Її старанням у школі-інтернаті відкрито групу для дошкільнят з корекцією розвитку. Мрію, щоб кожен відкрив своє серце і якнайкраще робив те, що він вміє робити», - зазначив Романко Лапуда, ініціатор «Аукціону Добра».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...