• Головна
  • Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями
Новини компаній
16:30, 17 листопада 2023 р.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями

Новини компаній

Цей автомобіль сам виробник позначає як SUV-авто, тобто транспорт з ефектним поєднанням потужності та витривалості позашляховика та швидкості і яскравого дизайну спортивного автомобіля. Стильний зовнішній дизайн, двигун до 300 к.с. та інноваційна система керування перетворює подорож за кермом цього авто у безпечне, але водночас динамічне долання десятків і сотень кілометрів з максимальним комфортом.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями, фото-1

Купити Volvo XC90 у Львові пропонує дилерський центр «Volvo Car – Львів». У салоні центру можна дізнатись про всі технічні характеристики автомобіля, відчути як працює авто, пройшовши тест-драйв та поспілкувавшись із менеджерами. Вони дадуть відповідь на найважливіші питання потенційного користувача. Та повернемось до головної теми нашої публікації – переваг придбання SUV-кара Volvo XC90 у його найпопулярніших комплектаціях Core, Plus та Ultimate.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями, фото-2

Двигун – рекордні показники ефективності

Volvo XC90 обійшов трендовий, але дуже неприємний для користувача напрямок скорочення потужності. Вольво у будь-якій модифікації напрямок XC90 пропонує самому власнику авто вирішувати на якій швидкості пересуватись та як саме. Тому потужність тут досягає критично високих показників ефективності:

  • B5 AWD – 250 к.с.;
  • дизель B5 AWD – 235 к.с.;
  • B6 AWD – 300 к.с.

Економним власникам краще обирати B5 AWD на 235 к.с. – він споживає лише 7 літрів на 100 км шляху. Найбільша потужність і найвище споживання у B6 AWD – 9,1 л. Проте це компенсується динамічним прискоренням. 6,7 секунд потрібно, щоб цей варіант XC90 подолав швидкість 100 км/год. Це дуже хороший показник, особливо для швидкісних доріг мегаполісів та міжміських бізнес-подорожей для приватних справ, відпочинку.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями, фото-3

Дуже просторий салон: 709 літрів простору і 7 сидінь

Якщо шукати автомобіль із просторим салоном, то це саме XC90 у будь-якій комплектації:

  • можливість встановлення 7 сидінь в салоні, в тому числі із суперкомфортним для високих на зріст пасажирів третім рядом, де можуть перебувати пасажири зростом до 170 см;
  • 709 л багажного відділення задовольняють потребу у перевезенні речей навіть найвибагливішого користувача, є також можливість після складення заднього ряду збільшити багажник до 1874 літрів;
  • багажний відсік відчиняється електроприводом за допомогою дистанційного керування.

Якщо руки зайняті валізами, але не має бажання витрачати час на перегрупування, можна налаштувати зручну опцію – відчинення багажника після проведення ногою під бампером. Таким чином речі будуть покладені у салон без забруднення та за лічені секунди.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями, фото-4

Цифрове керування: ніколи не було так зручно

Великі дисплеї, що вимагають занадто багато уваги користувача – у минулому. Тепер пропонується комплексне рішення, що розвантажує водія і дає йому змогу керувати автомобілем без потрапляння у “багатокнопкову” пастку із відволіканням від керування. Натомість є три центри керування різними напрямками цифрових технологій, запроваджених у Volvo XC90:

  • проекційний дисплей, що не заважає водієві, але показує найважливіші дані про авто на рівні очей на передньому склі;
  • дисплей для водія під рулем на 12 дюймів – з двома режимами показу інформації Calm і Navi;
  • центральний дисплей на 9 дюймів для електронних помічників від Google, а також важливих функцій, наприклад для регулювання камери паркування та інших опцій.

Таким чином всі важливі функції керування та діагностування систем авто розвантажені між різними центрами уваги. Автомобілем просто керувати, швидко налаштовувати під індивідуальні потреби користувача.

Volvo XC90 і чому варто купити потужний і комфортний позашляховик, устаткований новітніми технологіями, фото-5

В цілому “міський” позашляховик Volvo XC90 – це синтез потужності, комфорту та якості роботи. В ньому зручно поєднались інноваційні цифрові рішення та класична динамічність автомобілів Volvo, що є надійними помічниками у приватному житті та бізнесі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...