• Головна
  • Мер Львова особисто привітав рекордсменку з ЗНО
16:13, 23 серпня 2013 р.

Мер Львова особисто привітав рекордсменку з ЗНО

Тетяна Мартинюк, випускниця Львівського фізико-математичного ліцею, отримала Подяку за вагомі успіхи у навчанні, найвищий результат у зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України. Подяку вручив сьогодні під час урочистого засідання з нагоди Дня Незалежності України у міській раді мер Андрій Садовий вчительці математики Богдані Семчишин.

Львів'янка Тетяна Мартинюк отримала максимум балів за тестами ЗНО. Абсолютні результати з математики, української та англійської мови, а це 600 балів в сумі.  Львів’янка стала першою з шести цьогорічних випускників, які досягли таких результатів. Дівчина хотіла стати або математиком, або журналістом. Подавала документи на механіко-математичний факультет і журналістику до Львова, Києва та Харкова.

Тетяна Мартинюк закінчила фізико-математичний ліцей. Сама ж родом із Чернівців. Щоб отримати такі високі бали,  дівчинка дні й ночі «зубрила» дисципліни. Нагадаємо, що  цього року абітурієнти найкраще склали тести з української мови та літератури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...