Новини компаній
11:00, 30 жовтня 2023 р.

Б’юті-хаби: історія успіху

Новини компаній

Б’юті-хаби здобули свою неймовірну популярність у Америці та Західній Європі понад десять років тому. Але для України це поняття досі ще є новим і не до кінця оціненим по заслугам. Що ж означає саме поняття «хаб краси»? Це не що інше, як єдиний простір для проведення різноманітних косметичних процедур. Замість зони очікування клієнтів та загальної зони надання різноманітних послуг, які є у всіх традиційних салонах краси, б’юті-хаби мають повністю обладнані закриті робочі кабінети для косметологів, перукарів, майстрів манікюру, педикюру, візажистів, стилістів брів та вій тощо. Будь-який фахівець галузі може орендувати робочий кабінет для роботи з клієнтом.

Чим коворкінг відрізняється від хабу?

Тим, що у коворкінгах всі фахівці сидять у одному великому приміщенні і мають лише робоче місце, а у хабах кожен спеціаліст має свій власний кабінет, що, звичайно, говорить про комфорт.

Кому буде корисний beauty-хаб?

Це місце та форма оренди добре підійдуть спеціалістам, які хочуть працювати на себе та не віддавати відсоток за роботу салону краси. Також хаби особливо привабливі для тих спеціалістів, які цінують свою індивідуальність та хочуть забезпечувати своїм клієнтам кращий рівень обслуговування та відчуття комфорту, адже кожен спеціаліст працює у власному закритому кабінеті.

Чи є б’юті-хаби в Україні?

Так, є. Беззаперечним лідером у цій галузі є компанія GoBeauty Studios. На сьогоднішній день компанія здає в оренду 115 кабінетів на на 14 локаціях. Всі кабінети мережі оснащені всім необхідним (функціональні меблі, раковини, система вентиляції) для надання послуг з косметології та масажу, перукарських послуг, нігтьового сервісу, броу-арт та макіяжу. Всі кабінети компанії оснащено системою сигналізації, що говорить про високий рівень безпеки.

Як це працює?

Фахівець шукає хаб у своєму районі. Якщо потрібний кабінет у хабі вільний, то підписується договір (майстер має бути ФОП) та вноситься передоплата за перший та останній місяці роботи. Після цього майстер має доступ до власного робочого місця 24/7 і може обслуговувати клієнтів у будь-який зручний для себе час. Професіонал не має підлаштовуватися під стандарти, що діють в салоні, він може створити свої власні.

Що говорять користувачі?

У мережі Інтернет можна знайти безліч схвальних відгуків про хаби. Зокрема, вже згадувана нами компанія GoBeauty Studios здобула собі гарну репутацію на ринку України. Майстри не скупляться на гарні відгуки, у яких часто згадують про комфорт, доцільність та вигідність оренди кабінетів у хабах. Детальну інформацію про роботу компанії можна дізнатися за посиланням:

https://gobeautystudios.com/ua

Що говорять експерти?

Хаби – це бізнес майбутнього. При невеликій зайнятості керуючого компанією (повне залучення керівництва потрібне лише під час підбору та купівлі приміщення, а також проведення у ньому ремонту), бізнес приноситиме значні кошти. Цей вид діяльності гарно зарекомендував себе у світі, особливо в останні роки.

З огляду на все вищезазначене можна абсолютно впевнено стверджувати, що хаби – це історія про успіх, як для власників, так і для орендарів приміщень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#компанія GoBeauty Studios #б’юті-хаби в Україні #Хаби #GoBeauty Studios
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...