• Головна
  • Тищенко пояснив, за що його били на Львівщині
13:48, 29 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Тищенко пояснив, за що його били на Львівщині

Тищенко пояснив, за що його били на Львівщині

Народний депутат Микола Тищенко заявив, що його побиття сталося під час його візиту до пансіонату, у якому перебувають старші люди та який буз захоплений рейдерами.

Про це він написав на своєму каналі у Телеграм.

"До мене на приймальню «ТСК Нацресурс» звернулись працівники та пацієнти пансіонату,бабусі та дідусі з важкими хворобами, з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю… Невідомі озброєні люди під керівництвом Андрія Завадського незаконно захопили 2 гектари комунальної землі в елітному см-ті Брюховичах в передмісті Львова", - йдеться у повідомленні.

За словами нардепа, рейдери підробили документи про аренду державної землі, завдяки корупційним зв’язкам з реєстратором Лободинець Наталією, яка зловживаючи посадою, незаконно внесла їх в державний реєстр. Також вони видали листи про виселення важкохворим пацієнтам.

"Не дають родичам вільно відвідувуати своїх хворих батьків, дідусів та бабусь, які перебувать тут на лікуванні. Відключають світло, а деякі пацієнти підключені до апаратів ШВЛ. Тож ці дії погрожують життю людей. За осіма ознаками це діяльність організованого злочинного угруповання. Поки військові тримають фронт, місцеві бандити хотіли виселити їхніх родичів на вулицю", - підкреслив депутат.

Він додав, що вчора до ночі боровся "з цією мафією".

"На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника «Укри» та…співпрацівником Інтерполу. В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки. Яку розвідку він здійснює під час війни та на користь якої держави — нехай встановлюють відповідні служби. Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату. Постраждалі дали свідчення. Про все це було написано заявиза ст.  190, 358, 28, 191 ККУ. А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень", - пояснив Тищенко.

У Нацполіції підтвердили "Громадському", що у Львівській області стався напад на народного депутата Миколу Тищенка. За словами речниці обласного управління Національної поліції Світлани Добровольської, Тищенко подав заяву в поліцію, і там розпочали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: На Львівщині побили Миколу Тищенка – Гончаренко, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Микола_Тищенко #побиття_нардепа_на_Львівщині #поліція_Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...