• Головна
  • "Організував місце схову": на Львівщині водій мікроавтобусу намагався перевезти ухилянтів за кордон
15:47, 26 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

"Організував місце схову": на Львівщині водій мікроавтобусу намагався перевезти ухилянтів за кордон

"Організував місце схову": на Львівщині водій мікроавтобусу намагався перевезти ухилянтів за кордон

На Львівщині правоохоронці взяли під варту водія, який переобладнав мікроавтобус щоб переправляти «ухилянтів» через кордон.

Про це повідомила Національна поліція Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 45-річний мешканець Дніпропетровської області взявся незаконно переправити двох військовозобов’язаних чоловіків, мешканців Сумської області, за межі України. Для цього він використовував спеціально переобладнаний мікроавтобус «Фольксваген Крафтер», де організував місце схову між пасажирським та багажним відділеннями.

22 жовтня він з двома «ухилянтами», які перебували у схованці, приїхав на міжнародний пункт пропуску, розташований на території Яворівського району Львівської області, де намагався перетнути державний кордон України з Республікою Польща.

Проте, під час проходження контролю прикордонники виявили чоловіків, які ховались у бусі.  Слідчі повідомили водію мікроавтобуса про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Спеціально переобладнаний мікроавтобус «Фольксваген Крафтер», у якому зловмисник намагався незаконно перевезти чоловіків у Республіку Польща, правоохоронці вилучили. Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Львів’янина затримали за продаж фіктивних документів для ухилянтів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#переправлення_ухилянтів #ухилянти_на_львівщині #незаконний_перетин_кордону
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...