• Головна
  • У Львові патрульні зупинили п’яного 18-річного водія "Skoda", - ВІДЕО
13:19, 22 жовтня 2023 р.

У Львові патрульні зупинили п’яного 18-річного водія "Skoda", - ВІДЕО

У Львові патрульні зупинили п’яного 18-річного водія "Skoda", - ВІДЕО

Патрульні затримали нетверезого водія, який порушував ПДР та спробував втекти.

Днями, патрулюючи на вулиці Стрийській, інспектори помітили автомобіль Skoda Fabia, водій якого різко перелаштувався в іншу смугу, не уввімкнувши покажчик повороту, та ледь не в‘їхав у автівку, яка рухалась попереду.

Охоронці порядку відразу подали водієві звуковий сигнал про зупинку, повідомляє Патрульна поліція Львова.

Керманич зупинився та дочекавшись коли поліцейський вийде із службового транспорту, почав втікати. Патрульні негайно увімкнули сирену, проблискові маячки синього та червоного кольорів і кинулися навздогін.

Водій, ігноруючи поліцейських, продовжував рух на великій швидкості, неодноразово грубо порушуючи ПДР, чим наражав на небезпеку себе та інших учасників руху.

До переслідування долучився ще один екіпаж, що патрулював на автодорозі Київ — Чоп. Він створив водієві перешкоду у русі та втікач оминув її на великій швидкості і продовжив втечу. Проїхавши ще кілька кілометрів, водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонний бордюр, пробивши три колеса. Далеко він вже не зміг заїхати.

Свої дії керманич пояснив, що не хотів отримати штраф. У 18-річного керманича патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Прилад Drager показав позитивний результат — 1,90 проміле. На керманича інспектори склали 3 протоколи, а саме: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-2 (Невиконання водієм вимогу про зупинку) КУпАП і усі необхідні матеріали справи.

Читайте також: Прибрати зайві витрати: у Львові скорегували або зупинили 8% закупівель

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пяний_водій #зупинка_водія #патрульна_поліція_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...