• Головна
  • Благодійники подарували Львову інкубатор для передчасно народжених діток
14:38, 13 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Благодійники подарували Львову інкубатор для передчасно народжених діток

Благодійники подарували Львову інкубатор для передчасно народжених діток

Лікарня святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова отримала ще один інкубатор для виходжування передчасно народжених діток. Його подарували благодійники.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Такий інкубатор створює всі необхідні умови для перебування немовлят, які народилися передчасно, або малюків у післяопераційний період. Він забезпечує рівномірний розподіл тепла всередині, зволоження повітря та хорошу шумоізоляцію.

Загалом у трьох відділеннях дитячої лікарні святого Миколая є 29 інкубаторів. Вони край важливі для виходжування та лікування передчасно народжених і недоношених малят.

«Близько 620 дітей тут щороку потребують перебування в інкубаторах під час лікування. З них 500 найменших пацієнтів – відділення патології новонароджених, реанімації новонароджених, та ще 120 – пологового відділення. Кількість діток, яких виписують у Центрі неонатології значно більша, але потребує перебування та лікування у інкубаторах менший відсоток діток, а саме – недоношені малята», - пояснюють лікарі.

Від початку повномасштабного вторгнення навантаження на дитячі лікарні західних регіонів України суттєво збільшилось. Спеціалісти лікарні святого Миколая сьогодні теж допомагають дітям з різних куточків країни. Для надання якісної та кваліфікованої допомоги усім маленьким пацієнтам і порятунку їхнього життя, Центр неонатології також гостро потребує апаратів ШВЛ для новонароджених, пульсоксиметрів, моніторів та ламп фототерапії.

Читайте також: Нова партія Pfizer прибула до Львова – де можна вакцинуватися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Лікарня_Святого_Миколая #інкубатор_для_немовлят #Центр_неонатології_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...