• Головна
  • Львів’ян закликають підтримати екологічний кінофестиваль «Ровер»
крутиш педалі - дивишся кіно
18:34, 21 серпня 2013 р.

Львів’ян закликають підтримати екологічний кінофестиваль «Ровер»

крутиш педалі - дивишся кіно

У вересні у Львові триватиме Європейський тиждень мобільності, у рамках якого 21-22 вересня громадські активісти також планують провести унікальний кінофестиваль «Ровер». Зараз триває збір коштів для проведення фестивалю.

Ідея полягає у тому, аби показувати фільми, генеруючи енергію з допомогою велосипеду. Для цього запрошують активістів велоруху, прихильників урбанруху та усіх охочих. Як повідомляють організатори, станом на сьогодні зібрано понад 55% від потрібної суми для побудови велогенераційного обладнання та закупівлі частини техніки. Загалом необхідно зібрати 25 тис грн.

«Ми робимо цей фестиваль, аби більше людей почали користуватися екологічним видом транспорту – велосипедом. Нас об’єднує спільна мета – зробити наше місто кращим для його жителів, створити прецедент і реалізувати насправді інноваційну практику в Україні – генерацію електроенергії для перегляду кінострічок. Зараз нам залишилось зібрати 11 тис грн, це потрібно зробити до 5 вересня. Адже від того, чи зберемо ми кошти, залежатиме рівень фестивалю», – розповіла директор мистецької формації «Wiz-Art» Ольга Райтер. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,85
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...