• Головна
  • У Львові з'являться нові пішохідні переходи – адреси
15:42, 12 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові з'являться нові пішохідні переходи – адреси

У Львові з'являться нові пішохідні переходи – адреси

У Львові в Сихівському районі з’явиться 6 нових пішохідних переходів. Так, дорожні «зебри» нанесуть на вул. Професора Буйка біля будинку №27 і на перехресті з вул. Панаса Мирного, на вул. Ярославенка, 43 та на перехресті вулиць Зубрівська-Манастирського.

Ще два пішохідні переходи облаштують на просп. Червоної Калини, 118. Відповідне рішення напередодні затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху, повідомляє Львівська міськрада.

«На вул. Професора Буйка пішохідні переходи відсутні. На вул. Ярославенка, 43 – аналогічна ситуація, до найближчого переходу досить далеко.

Поблизу двох інших локацій розташовані навчальні заклади. І, щоб попередити водіїв про інтенсивний рух пішоходів, тут теж облаштують «зебри».

Всі переходи будуть інклюзивні. Окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка», - зазначили у Сихівській райадміністрації.

В управлінні вуличної інфраструктури ЛМР зазначили, що облаштувати пішохідні переходи планують до кінця листопада. Та наголошують, що перш ніж приступити до робіт, поліція має погодити відповіді схеми організації дорожнього руху.

Читайте також: У Львові через прорив водопровідної мережі затопило проспект Свободи, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #пішохідний_перехід #нова_розмітка_Львів #Львівська_міськрада #Сихів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...