• Головна
  • Поліцейські затримали 51-річну львів’янку, яка замінувала торговий центр
14:07, 6 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Поліцейські затримали 51-річну львів’янку, яка замінувала торговий центр

Поліцейські затримали 51-річну львів’янку, яка замінувала торговий центр

У Львові поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у неправдивому повідомленні про замінування. 51-річній львів’янці, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як повідомили у Національній поліції, повідомлення про замінування одного з львівських торгівельно-розважальних центрів надійшло на оперативну лінію 102 сьогодні, 6 жовтня, близько десятої години ранку.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Було евакуйовано 1800 відвідувачів та 600 працівників закладу. Вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Проведеними заходами встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надала 51-річна львів’янка та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального колексу України.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Читайте також: У Львові забудовник продав фейкових квартир на 11 мільйонів гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#замінування_львів #неправдиве_замінування_у_львові #торговий_центр_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...