• Головна
  • У Львові відкрився Міжнародний театральний фестиваль
11:32, 6 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відкрився Міжнародний театральний фестиваль

У Львові відкрився Міжнародний театральний фестиваль

У Львові відкрився культовий Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев – 2023». Цього року фестиваль спрямований на меморіалізацію героїчної боротьби українського народу, загальнолюдське прагнення до свободи та демократії.

Цьогоріч фестивалю виповнюється 34 роки. За ці роки фестиваль став національним надбанням театрального мистецтва, здобув репутацію в міжнародному театральному житті України та Європи загалом, повідомила Львівська міськрада.

З початком повномасштабного вторгнення багато театрів України перелаштували свою діяльність, але разом з тим продовжили свій творчий пошук та рефлексували на події 2022-2023 років. Тому цьогоріч фестиваль «Золотий Лев» є  майданчиком в більшості для показу вистав українських театрів, прем’єри яких були після 24 лютого 2022 року.

Гасло фестивалю – «Театр – мистецтво нескорених». Цьогоріч на фестивалі можна побачити театри зі Львова, Києва, Вінниці, Луганська, Сум, Кропивницького, Чернігова, Херсона. Також будуть театри з Чехії, Франції та Данії.

Сценічні вистави відбуватимуться в театрах Львова: театр «Воскресіння», театр ім. Леся Курбаса, Перший театр, театр ім. Марії Заньковецької, а також у Будинку Офіцерів.

Детальна програма фестивалю та анонси вистав на сайті www.golden-lion.com.ua та в театрі «Воскресіння». Телефон для довідок: 261-63-10.

Читайте також: Тепловики запевняють, що Львів готовий до зими на 100%, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фестиваль_львів #фестиваль_у_львові #міжнадний_фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...