• Головна
  • У Львові викрили незаконну схему приватизації комунального майна на 30 млн грн
а Ви такого очікували ?
09:22, 21 серпня 2013 р.

У Львові викрили незаконну схему приватизації комунального майна на 30 млн грн

а Ви такого очікували ?

Співробітники СБ України викрили і припинили спробу незаконного заволодіння нерухомим майном громади м.Львова орієнтовною вартістю 30 млн грн. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Встановлено, що впродовж 2011-2012 років суддя одного з міськрайонних судів Львівської області виніс низку неправосудних ухвал щодо визнання права власності на 13 об'єктів нерухомого комунального майна Львівської міської ради. У подальшому ці об’єкти були незаконно зареєстровані службовцями Обласного комунального підприємства Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» (ОКП ЛОР «БТІ та ЕО») на підставних фізичних осіб, які проживають на території одного із райцентрів Львівської області та не мають жодного відношення до цих об’єктів нерухомості.

За матеріалами СБУ органами прокуратури розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.375 (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального кодексу України.

Вчора, 21 серпня, в рамках кримінального провадження співробітники СБУ спільно з прокуратурою проводять обшуки у структурних підрозділах Львівської міської ради та ОКП ЛОР "БТІ та ЕО".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...