• Головна
  • Лікування алкоголізму з гарантованою ефективністю – сучасні методики, професійний підхід
Новини компаній
15:40, 5 вересня 2023 р.

Лікування алкоголізму з гарантованою ефективністю – сучасні методики, професійний підхід

Новини компаній

Проблема залежності від алкоголю на жаль не втрачає своєї актуальності протягом декількох десятиліть. Сьогодні кількість людей, які мають ту чи іншу стадію залежності від алкогольних напоїв невпинно зростає. Важкість лікування такої залежності пов'язана не тільки зі складністю діагностики та довгим шляхом самого пацієнта до лікаря-нарколога, а й тим, що при відсутності комплексної підтримки, в тому числі й психоемоційної, залежні повертаються до попереднього оточення, звичок, переходять в більш складну стадію. Більше того, лояльність населення до спиртного не дає можливості своєчасно почати лікувати проблему і залежні приходять до фахівців вже з досить складним анамнезом.

Лікування алкоголізму з гарантованою ефективністю – сучасні методики, професійний підхід, фото-1

Саме тому лікування алкоголізму Дрогобич в спеціалізованому реабілітаційному центрі «Сім доріг» базується на принципах персонального підходу та комплексної підтримки. Саме на базі центру пацієнти можуть отримати всю потрібну допомогу: від медикаментозного лікування до соціалізації та зміни професії для подальшого працевлаштування. За багатороків практики співробітникицентру сформувли багатоетапну систем допомоги хворим, яка працює і демонструє позитивні результати.

Якщо Ви чи близька Вам людина зіткнулася з проблемою алкогольної залежності та прагнете змінити ситуацію, зверніть увагу на пропозицію центру «Сім доріг». Звернутися для безкоштовної консультації з фахівцем можна за запропонованими на офіційному сайті номерами телефонів. Менеджери люб’язно нададуть відповіді на будь-які питання та допоможуть визначити комфортний час для особистої зустрічі. Бажання змінити своє життя та позбутися залежності – перший крок до одужання.

Що саме пропону центр «Сім доріг»?

Персональний підхід – це основний принцип роботи фахівців клініки. Але також для них вкрай важливо надати всю посильну допомогу пацієнтам для досягнення гарантованого результату. Зокрема мова йде про:

  • Медичну допомогу – виведення з запоїв, зняття абстиненції, діагностика для розуміння фізичного стану здоров'я пацієнта. Контроль за станом пацієнта, повна детоксикація організма.
  • Психологічна реабілітація – робота з фахівцями для визначення причин залежності, формування стійкого розуміння, як саме можна побороти цю проблему. Роботу за програмою «12 кроків».
  • Робота з близькими залежного, створення відповідних умов для покращення самопочуття пацієнта та відновлення взаємин в родині. Дуже важливо гармонізувати ую частину життя людини, оскільки наявність потреби постійно вживати спиртні напої негативно впливає й на інших членів родини.
  • Підбір терапії для лікування наявних проблем зі здоров'ям, в тому числі симптоматичне лікування.
  • Ведення пацієнтів після завершення програми та підтримка протягом 6 місяців.

Фахівці клініки гарантують кожному пацієнту повну анонімність та створення таких умов, які будуть стимулювати залежного визнати наявність проблеми та почати лікування алкоголізму Стрий. Співробітники клініки дуже добре розуміють, що неможливо вирішити таку проблему виключно медикаментами та апаратними методиками, вкрай важливою буде саме психологічна допомога та підтримка. Саме тому в медичному закладі працюють спеціалісти, які дуже добре розуміються на особливостях психіки залежних та можуть допомогти їм побороти внутрішні проблеми, знайти відповідну гармонію для покращення рівня життя. Кожен бажаючий може звернутися для безкоштовної консультації в центр, скориставшись інформацією, наведеною на сайті.

  • +380967653577
  • +380995275960 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...