• Головна
  • Два удари ножем у спину: пасажир автівки у Львові напав на "повільного" пішохода, - ФОТО
13:53, 4 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Два удари ножем у спину: пасажир автівки у Львові напав на "повільного" пішохода, - ФОТО

Два удари ножем у спину: пасажир автівки у Львові напав на "повільного" пішохода, - ФОТО

Правоохоронці затримали нападника. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 3 вересня о 23.20 на вулиці Симона Петлюри у Львові між компанією, що їхала у автомобілі «Фольксваген Пасат» та компанією пішоходів виник конфлікт, причиною якого стало те, що «пішоходи», на думку «автомобілістів», занадто повільно переходили проїзну частину пішохідним переходом.

Під час суперечки один з пасажирів автомобіля, який перебував у нетверезому стані, завдав двох ударів ножем одному з пішоходів – 20-річному львів’янину, спричинивши йому тілесні ушкодження. Після цього «автомобілісти» поїхали з місця події, а товариші пораненого пішохода зателефонували на оперативну лінію 102.

В подальшому потерпілий був доставлений до лікарні, де медики діагностували у нього, зокрема, «проникаюче ножове поранення спини».

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, а також патрульні поліцейські.

Був проведений комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких патрульні виявили автомобіль «Фольксваген Пасат», на якому зловмисник втік з місця події. Також правоохоронці затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка, який завдав потерпілому ножових поранень – ним виявився житель Львова віком 31 рік.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід, також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також: Вирвав у перехожого сумку та втік: грабіжник у Львові може сісти на 10 років, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #напад_на_пішохода #напад_з_ножем #поліція_Львів #напад_на_пішохідному_переході
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...