• Головна
  • Шлагбаум в парку « Високий Замок» заважає пішоходам, - депутат
16:00, 16 серпня 2013 р.

Шлагбаум в парку « Високий Замок» заважає пішоходам, - депутат

Депутат Львівської міської ради від партії «УДАР» Анатолій Крачковський просить керівництво міста прибрати шлагбаум в парку «Високий замок» через незручності для пішоходів. Про це йдеться у зверненні депутата до міського голови, голови Личаківської райадміністрації та директора ЛКП «Зелений Львів».

У зверненні Анатолій Крачковський повідомив, що до нього звернулись мешканці міста зі скаргами на незручності, спричинені встановленням шлагбауму на дорозі, що веде до парку «Високий Замок» (вул. Замкова).

«Львів’яни скаржаться на те, що через встановлений та постійно закритий шлагбаум, який перегороджує вулицю, пішоходи не мають змоги пересуватись проїжджою частиною. Поряд з тим, жодної іншої можливості для їх пересування вулицею, не передбачено, оскільки відсутні тротуари.

Відтак, велосипедисти, відпочивальники, батьки з дитячими візочками та інші пішоходи змушені обходити згаданий шлагбаум, виходячи на газон, що створює для них суттєві труднощі. Поряд з тим, зважаючи на присутність автомобілів на проїжджій частині дороги ЗА шлагбаумом, ефективність його роботи викликає суттєві сумніви», - відзначив депутат у своєму зверненні.

Депутат просить керівників міста вжити усіх необхідних управлінських заходів з метою забезпечення належних умов для пересування пішоходів вулицею Замкова.
«Оскільки  парк «Високий Замок» користується великою популярністю серед львів’ян та гостей міста, адміністрації парку, так само, як і керівництву міста, слід подбати про ефективніше використання дорожніх спецпристроїв. Адже, замість того, аби полегшити пішоходам можливість пересування парком, адміністрація, навпаки, суттєво її ускладнила. Тому цей шлагбаум потрібно або забрати взагалі, або ж передбачити можливості для проходу пішоходів», - наголосив обранець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...