• Головна
  • Хочете замовити натяжні стелі від безпосереднього виробника? Обирайте надійні, стильні та доступні в ціні натяжні стелі 5plus
Новини компаній
12:18, 15 серпня 2023 р.

Хочете замовити натяжні стелі від безпосереднього виробника? Обирайте надійні, стильні та доступні в ціні натяжні стелі 5plus

Новини компаній

Натяжні стелі https://5plus.dp.ua/ua/ являють собою спеціальне дуже міцне полотно, яке завдяки методу нагрівання натягують та кріплять до пластикового або ж до металевого профіля. Якщо раніше такі конструкції були порівняною новинкою для сучасного світу, то сьогодні через свою величезну кількість переваг вони стають все більш популярними і затребуваними. Якщо ви теж давно думали про можливість їх установки, далі пропонуємо разом із вами розглянути цей варіант трохи детальніше.

Поговоримо про переваги натяжних стель та відповідно про те, кому саме найкраще замовити їх виготовлення та професійний монтаж аби ви гарантовано не пошкодували.

Основні переваги натяжних стель, що про них варто аж ніяк не забувати

Хочете замовити натяжні стелі від безпосереднього виробника? Обирайте надійні, стильні та доступні в ціні натяжні стелі 5plus, фото-1

Досвідчені майстри, які впродовж досить довгого часу працюють із натяжними стелями, можуть змонтувати таку конструкцію практично за лічені години. Досвід багатьох домовласників доводить, що монтаж таких сучасних натяжних полотен в якихось трьох, а іноді чотирьох кімнатах (залежно від величини приміщень) не займе більш як один робочий день часу.

А скільки часу знадобиться для монтажу гіпсокартонних конструкцій або ж для штукатурки? Погодьтеся, на такі маніпуляції піде дійсно дуже велика кількість часу. А ще ж потрібно чекати поки висохне чорнова обробка. Згодом необхідно буде потурбуватися про нанесення шпаклівки, фарбування та інші роботи. Навіть з урахуванням залучення до справи фахівців, вся робота займе не менш як три дні точно.

Підвісні стелі із гіпсокартону теж набагато складніші під час монтажу. Та і робити їх доведеться куди довше. Своєю чергою натяжні стелі мають беззаперечну кількість переваг. Зокрема зараз ми говоримо про наступні:

  • Натяжні стелі являються чудовим рішенням, яке дозволяє суттєво заощаджувати кошти. Цього можна досягти особливо завдяки співпраці з надійною та перевіреною компанією, що орієнтована на клієнта та пропонує своїм замовникам лише найкращу по своїй якості продукцію при цьому без втрати на її якості.
  • Натяжні стелі дозволяють уникнути ризику підтоплення зверху. Замовники, котрі проживають в квартирах, позитивним чином відгукуються про такі натяжні конструкції. Стелі такого плану прекрасно утримують воду у великих об’ємах та не прориваються під її вагою. Після того, як ви спустите воду з конструкцій, вони ідеально повертаються до свого попереднього вигляду.
  • Такі конструкції дозволяють піднімати низьку стелю. Цього ефекту можна досягти завдяки використанню глянцевих натяжних стель, які візуально роблять будь-яке приміщення більшим та вищим.
  • Ймовірна усадка будинку ніяким чином не впливає на стелю. Натяжні стелі чудово підійдуть для щойно збудованих будинків. В них дуже часто через осадки і рух несучих стін з перекриттями страждає саме зона стель. Натяжні конструкції здатні відмінним чином перекривати цей недолік.
  • Завдяки таким конструкціям можна буде з легкістю завершити (без бруду та пилу) будь-який ремонт. Натяжні конструкції для стель дозволяють за доволі короткий проміжок часу оформити ці зони та нарешті перестати хвилюватися за нього.

Такі стелі створюють простий, вишуканий та водночас ідеально рівний простір. Дане рішення буде ідеальним для будь-якого дизайну інтер'єру та будь-якої задумки. Якщо і ви хотіли б скористатися таким рішенням для вашого дому, радимо вам звернути увагу на натяжні конструкції, що їх пропонує сучасна українська компанія 5plus.

Каталог компанії та основні переваги 5plus

5plus – доволі відома в Україні компанія, яка є надійним виробником натяжних сучасних стель. Окрім виробництва таких конструкцій вона займається ще й їх продажем та професійною установкою. Вже понад семи років Тут роблять все від себе залежне задля створення в офісах та будинках своїх клієнтів затишку і комфорту.

Задля того аби пропонувати замовникам лише найкращу продукцію, тут використовують високоякісні матеріали з професійним обладнанням і водночас гарантують якісну та професійну установку натяжних конструкцій. Якщо ви хочете побачити натяжні стелі фотографії https://5plus.dp.ua/ua/foto/ уже готових проектів, що ними свого часу займалися в компанії 5plus, обов'язково переходьте на офіційний інтернет-сайт.

В онлайн каталозі компанії увазі клієнтів завжди залюбки готові запропонувати можливість обирати натяжні стелі для різноманітних приміщень, у різній формі з фактурами та кольорами і стилями. Зараз ми говоримо про можливість придбати тут напівпрозорі натяжні стелі та тканинні натяжні стелі, а також натяжні стелі лакові і глянцеві з сатиновими натяжними стелями. Додатково клієнтів компанії дуже порадує можливість замовити матові натяжні стелі ціна https://5plus.dp.ua/ua/faktury/matovye-natyazhnye-potolki/ яких більш ніж приємна та дуже вже доступна. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...