• Головна
  • Через ремонт мосту транспорт у Львові змінив курсування – карта
10:47, 15 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Через ремонт мосту транспорт у Львові змінив курсування – карта

Через ремонт мосту транспорт у Львові змінив курсування – карта

Відсьогодні, 15 серпня, розпочинався капітальний ремонт мостового переходу через річку Малехівка на автомобільній дорозі Київ-Чоп у Малехові. Тому проїзд на Східному під’їзді до Львова буде закритий. Закінчити ремонтні роботи планують наприкінці цієї осені.

Про це повідомляє Львівська міськрада із посиланням на Службу автомобільних доріг у Львівській області.

«Об’їзд ділянки ремонту здійснюватиметься через кільцеву дорогу Львова. Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут – через населені пункти Дубляни та Великі Грибовичі», – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Львівській області.

За інформацією управління транспорту ЛМР, на час ремонтних робіт міські автобуси №1А та №60 курсуватимуть через с. Великі Грибовичі.

«Аби покращити транспортне сполучення для мешканців с. Малехів, також вивчаємо можливість організації “розриву руху” для маршруту №1А в районі ремонтних робіт. Йдеться про те, що один автобус возитиме пасажирів з Дублян до місця ремонту. Далі пасажири виходять з автобуса, переходять місце ремонту пішки і сідають на інший автобус, що чекає на протилежній стороні. Про прийняте рішення повідомимо додатково», – зазначив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, залізобетонну переправу, яку ремонтуватимуть, звели ще у 1961 році. Після проведення комісійного обстеження, споруду визнали аварійною. Вже кілька років тут діяли обмеження вантажопідйомності.

«Відповідно до проєкту, ми розширимо споруду до 19,2 м і влаштуємо дві смуги в одному напрямку. Завдяки демпферній системі розподілимо зустрічні транспортні потоки. А також з обох сторін влаштуємо підходи до переправи», – інформує Служба автомобільних доріг Львівщини.

Читайте також: Ракета у Львові зруйнувала дитячий садок, є постраждалі, - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ремонт_моста_у_Львові #громадський_транспорт_Львів #зміна_маршрутів_транспорту_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...