• Головна
  • Події доби на Львівщині від очільника ОВА: що могло пройти поза уваги
14:12, 11 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Події доби на Львівщині від очільника ОВА: що могло пройти поза уваги

Події, про які варто знати: важлива інформація з життя Львівської області за останню добу.

Своє бачення важливих подій повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький:

  • Сьогодні о 09:50 оголошували повітряну тривогу. Повітряні сили ЗСУ повідомили про пуски ракет. У столиці повідомили про вибухи. Львівщину небезпека оминула. Дякуємо нашим захисникам і захисницям в усіх областях!
  • Упродовж другого кварталу 2023 року в нашій області кількість місць, де надають адмінпослуги, збільшилася на понад 20%. Це один з пріоритетів в межах Регіональної програми інформатизації «Цифрова Львівщина» на 2022-2024 роки. Загалом за пів року мешканці Львівщини отримали більше ніж 450 тисяч адміністративних послуг.
  • У Центрах ветеранського розвитку наступного тижня стартує навчання помічників ветеранів, яке триватиме упродовж трьох тижнів. Ще є можливість подати заявку на участь у відборі кандидатів для роботи помічником ветерана в межах пілотного проєкту Мінветеранів: https://loda.gov.ua/news/74883
  • Автори-фізики зі Львівщини за підтримки департаменту освіти і науки Львівської ОВА розробили програму підручника для закладів загальної середньої освіти. Програму розглянув Інститут модернізації змісту освіти, а Міністерство освіти і науки надало їй гриф «Рекомендовано МОН України».
  • У Дрогобицькій, Бродівській, Сокальській та Червоноградській громадах запрацюють сучасні STEM-центри. Це Будинки, які будуть центрами технічної творчості.
  • 102 підприємці Львівщини отримають фінансову підтримку з обласного бюджету в межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області. Напрями, на які скерують кошти: https://loda.gov.ua/news/74875
  • Департамент економічної політики Львівської ОВА оновлює Експортний каталог Львівщини. Це додаткова платформа для промоції бізнесу серед нових партнерів і клієнтів, а також, щоб створити можливості для виходу на нові зовнішні ринки збуту. Як подати підприємство у каталог: https://loda.gov.ua/news/74877
  • Громади Львівщини можуть взяти участь у конкурсі зі створення спільних комунальних підприємств від «U-LEAD з Європою». Учасники навчаться створювати спільні комунальні підприємства для розвитку своїх громад. Прийматимуть заявки до 18 серпня: https://loda.gov.ua/news/74900
  • У селі Давидів продовжують реконструкцію каналізаційних очисних споруд. Готовність проєкту – 20%. Завершити роботи запланували до кінця року.
  • Обладнання для харчоблоків опорних закладів Івано-Франківської громади Яворівського району придбав відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківськоï селищноï ради за сприяння UNICEF.
  • Стебницька гімназія №6 отримає сучасну інтерактивну мультимедійну дошку для проведення уроків та демонстрацій презентації. Мультимедійну дошку передадуть з балансу Інституту міста Дрогобича  відповідно до рішення Дрогобицької міської ради на сесії.
  • 4 бойлери для забезпечення умов проживання ВПО отримала Городоцька громада від Міжнародної організації із міграції «МОМ».

Читайте також: Події тижня на Львівщині від очільника ОВА: що могло пройти поза уваги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #події_доби_Львів #події_тижня_Льввська_ОВА #Максим_Козицький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...