• Головна
  • На Львівщині горіли два житлових будинки. Один – знищено вогнем
10:56, 6 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині горіли два житлових будинки. Один – знищено вогнем

На Львівщині горіли два житлових будинки. Один – знищено вогнем

05 серпня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Хитрейки Львівського району в дерев’яному житловому будинку. До місця події було направлено рятувальників  місцевої пожежної команди с. Добросин та рятувальників 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття вогнеборців до місця події існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену будівлю. Рятувальники місцевої пожежної команди одразу приступили до ліквідації займання.

О 12:56 пожежу локалізовано та о 13:34 ліквідовано в складі ланки  газодимозахисної служби.Вогнем знищено дах на площі 50 кв.м, перекриття на площі 50 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, та пошкоджено стіни на площі 50 кв.м. Врятовано: житловий будинок та господарську будівлю.До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Цього ж дня о 15:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Нижнє Самбірського району в дерев'яному житловому будинку.

До місця події було направлено рятувальників  місцевої пожежної команди с. Верхнє та рятувальників 58-го державного пожежно-рятувального поста сел. Бориня. На момент прибуття вогнеборців до місця події існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщену будівлю.

Вогнем знищено житловий будинок. Врятовано: 3 будівлі. О 15:48 пожежу локалізовано та о 16:21  ліквідовано. До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.  

Внаслідок займань ніхто з людей не постраждав.

Читайте також: На Львівщині сталася пожежа у складському приміщенні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #пожежа_на_Львівщині #пожежа_Львівська_область #ДСНС_у_Львівській_області
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...