• Головна
  • У Львові розпочався конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка"
13:25, 31 липня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові розпочався конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка"

У Львові розпочався конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку "Сигнівка"

Управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради оголосило відкритий конкурс з вибору керуючої компанії для індустріального парку «Сигнівка» у Львові.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Заявки на участь у конкурсі можна подавати з 31 липня 2023 року до 18.00 год. 29 серпня 2023 року. Усіх зацікавлених інвесторів запрошують до участі  в інвестиційному конкурсі.

 Індустріальний парк «Сигнівка» розташовуватиметься на 5 комунальних земельних ділянках загальною площею 30 га на вулиці Північній у Львові. Його створили на 50 років. Тут створять близько 150 тис. м. кв. промислових площ та орієнтуватимуться лише на виробничі підприємства переробної промисловості. Технологічним та інноваційним серцем індустріального парку буде громадський центр з науково-технологічним осередком, який міститиме бізнес-інкубатор для стартап-проєктів, лабораторії, R&D, коворкінги, навчальні та конференц-зали.

Керуюча компанія, яку буде обрано на цьому конкурсі, виступить девелопером проєкту, отримає п’ять земельних ділянок індустріального парку “Сигнівка” в оренду на термін його створення. Львівська міська рада буде підтримувати індустріальний парк через звільнення та зменшення місцевих податків та зборів, зокрема щодо орендної плати за землю.

Детальна інформація щодо участі в інвестиційному конкурсі за посиланням. Детальна характеристика проєкту індустріального парку «Сигнівка» (концепція) за посиланням.

У випадку питань щодо участі в конкурсі потрібно звертатись до управління інвестицій та проектів Львівської міської ради за тел: +38 032 254 6006 або на email: [email protected]

Читайте також: Зі Львова курсуватиме новий потяг до Карпат з велостійками

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#керуюча_компанія #індустріальний_парк_львів #конкурс_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...