• Головна
  • У Львові розпочали прийом заяв на отримання стипендій міського голови для талановитих спортсменів та тренерів
11:25, 14 серпня 2013 р.

У Львові розпочали прийом заяв на отримання стипендій міського голови для талановитих спортсменів та тренерів

Щорічно, за підсумками попереднього спортивного року, Львівська міська рада відзначає талановитих і перспективних спортсменів та тренерів стипендіями міського голови. Не винятком став і цей рік.Про це 032.ua повідомляє прес-служба ЛМР

На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м.Львова» управління молоді, сім’ї та спорту проводить прийом заяв на отримання грошової винагороди.

На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів і тренерів з федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій м.Львова зі всіх видів спорту, що визнані в Україні.

Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2012 році, 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та світу.

Управління молоді, сім’ї та спорту прийматиме заяви до 30 серпня 2013 року. До заяв необхідно долучити такі документи:

  • копія підтверджуючих документів, які засвідчують те що спортсмен у 2012 році став переможцем або призером (1-3 місця) на Чемпіонатах України, Європи та Світу (копії дипломів);

  • завірена копія паспорта (1, 2 та 11 сторінки);

  • завірена копія ідентифікаційного коду.

«Ми дуже раді, що незабаром зможемо відзначити спортсменів та їх тренерів, які у 2012 спортивному році гідно представляли наше місто та державу на Чемпіонатах України, Європи та світу. Підтримуючи їх зараз, ми забезпечуємо хороше майбутнє нашого спорту, адже після завершення спортивної кар’єри більшість стане тренерами та будуть тренувати майбутніх переможців», - каже в.о. начальника відділу фізичної культури та спорту Віра Макар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...