• Головна
  • Хочете захоронити домашню тварину? — мусите звертатись в ЛКП “ЛЕВ”
Самостійно не можна
09:04, 14 серпня 2013 р.

Хочете захоронити домашню тварину? — мусите звертатись в ЛКП “ЛЕВ”

Самостійно не можна

«Самостійно поховати тварину не можна - це заборонено законом, це також небезпечно і для самих мешканців, які ховають тварину на власному городі, здебільшого там є приватне господарство, там є криниці, ґрунтові води і наслідки можуть бути негативними», - розповів в.о. начальника ветеринарного відділу Олег Юзьків.

Зазначимо, згідно з «Правилами облаштування і утримання діючих худобомогильників та біотермічних ям для захоронення трупів тварин у населених пунктах України», заборонено поховання трупів тварин. Відповідно до Закону України «Про відходи» утилізація трупів тварин може здійснюватися виключно на спеціалізованих підприємствах.

Відтак, ЛКП «ЛЕВ», основним напрямком діяльності якого є відлов безпритульних тварин з метою регулювання їх кількості та збір трупів тварин, уклало угоду на утилізацію трупів (підібраних та евтаназованих тварин) з Жовківською філією державного підприємства «Укрветсанзавод», що знаходиться за адресою: Львівська область, Жовківський район, с. Воля-Висоцька.

Послуги з утилізації трупів домашніх тварин надаються з 15 липня 2013 року. Мешканців, які хочуть утилізувати труп домашньої тварини, просять звертатись в ЛКП «Лев» за адресою: вул. Промислова,56, тел. 252-30-41. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...