• Головна
  • HAYTAK – новий український маркетплейс з величезною кількістю якісних товарів та аксесуарів для ваших домашніх улюбленців
Новини компаній
18:49, 10 липня 2023 р.

HAYTAK – новий український маркетплейс з величезною кількістю якісних товарів та аксесуарів для ваших домашніх улюбленців

Новини компаній

На що тільки не підуть нині власники домашніх тварин, які дуже люблять своїх вихованців та хотіли б забезпечити їм не лише кращі розваги, а й дійсно якісне харчування та найкращий догляд. Сьогодні задля того аби на гідному рівні можна було доглядати за друзями нашими меншими у нас в Україні працює дуже велика кількість магазинів, які спеціалізуються на зоотоварах.

Працюють такі магазини на лише в режимі офлайн, але й онлайн, що дуже і дуже зручно, особливо якщо людина не хотіла б витрачати свій вільний час на пошуки потрібних продуктів та аксесуарів, а потім на їх доставку до себе додому. Якщо ви теж полюбляєте шопінг в мережі інтернет та обожнюєте швидку по часу доставку з можливістю замовляти доставку покупок кур'єром до вас додому, тоді вам гарантовано потрібно звернути увагу на сучасний український маркетплейс HAYTAK, який спеціалізується на зоотоварах.

Кращий асортимент продукції високої якості

Турботливі власники домашніх тварин, незалежно від того, це коти із собаками, а може навіть гризуни із птахами чи риби з рептиліями, не шкодують ні свого часу, ні сил з коштами для того аби забезпечувати своїм маленьким друзям якомога краще дозвілля та догляд із харчуванням. Це і не дивно, адже для того аби друзі наші менші змогли довго та багато років радувати нас своєю присутністю, за ними необхідно доглядати.

Для цього їм обов'язково потрібно купувати найкращу їжу, вітаміни, якісні засоби для догляду з інструментами для догляду та не лише. Якщо вам набридло щоразу відвідувати величезну кількість зоомагазинів у пошуках того чи іншого товару для вашого домашнього улюбленця, тоді чому б не замовляти все необхідне в режимі онлайн? Зокрема найширший вибір зоотоварів ви при першій необхідності сьогодні знайдете саме на сторінках маркетплейсу HAYTAK. 

Тут в HAYTAK вашій увазі завжди з радістю готові запропонувати найширший асортиментний ряд позиції за найбільш приємними цінами. Це дозволить максимально зручно та швидко замовляти все те, що ви хотіли б замовити, і при цьому з максимально швидкими відправками по всій Україні та можливістю від 800 грн отримати ваше замовлення безкоштовно. В онлайн каталозі HAYTAK доступні різноманітні позиції для котів та собак, гризунів та риб, птахів та навіть рептилій:

  • аксесуари та вітаміни;
  • засоби для догляду та туалету і аксесуари;
  • амуніція і корм;
  • вітаміни та інструменти для догляду;
  • іграшки з наповнювачами;
  • спальні місця та переносками;
  • клітки та добавки; годівниці та морська сіль і декорації;
  • різноманітні лампи та фільтри із запасними частинами та не лише.

Всі ці та безліч інших позицій ви без особливих труднощів знайдете саме на онлайн сторінках маркетплейсу HAYTAK. Тому якщо ви все ще не знайшли для співпраці надійний магазин зоотоварів, де завжди зможете замовляти найкращу за своєю якістю продукцію, обов'язково завітайте на маркетплейс HAYTAK.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...