• Головна
  • Чотирнадцять тисяч сімей Львівщини отримують субсидії на оплату комунальних послуг
13:45, 13 серпня 2013 р.

Чотирнадцять тисяч сімей Львівщини отримують субсидії на оплату комунальних послуг

Станом на сьогодні використовують своє право отримувати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг  14 347 сімей, що складає 1,8 відсотка від загальної кількості сімей. Організаціям, що надають житлово-комунальні послуги перераховано 52,1 млн.грн. з урахуванням погашення заборгованості  за 2012 рік. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Для громадян, які звертаються за призначенням  субсидії, прийом документів проводиться за спрощеним  Порядком надання населення субсидій, а саме: уповноважений власник житла подає заяву та декларацію про доходи та майновий стан.

У разі підвищення цін  на оплату житлово-комунальних послуг, органами праці та соціального захисту населення  проводиться автоматично перерахунок розміру субсидії сім’ям, які перебувають на обліку  як одержувачі субсидій.

З метою недопущення черг прийом документів здійснюється місцевими органами праці та соціального захисту населення щодня без обідньої перерви  (при потребі з продовженим робочим днем та у вихідні дні), а також забезпечено можливість попереднього запису на прийом та отримання консультацій у телефонному режимі з питань що пов’язані з призначенням житлових субсидій.

Для надання більш детальних роз’яснень з питань надання  субсидії у кожному конткретному випадку у всіх управліннях (відділах) соціального захисту населення відкрито телефони “гарячої “ лінії, у тому числі у департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації (235 24 70).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...