• Головна
  • Як правильно фарбувати волосся та відновити його після
Новини компаній
16:24, 5 липня 2023 р.

Як правильно фарбувати волосся та відновити його після

Новини компаній
Fortesse Professional - як правильно фарбувати волосся

Fortesse Professional - як правильно фарбувати волосся

Змінювати свій зовнішній образ завжди хочеться, а більше всього особливості у зовнішності надає саме волосся. Фарбування – найчастіший спосіб втілити певні зміни, проте воно може загрожувати сухістю, ламкістю та взагалі втратою певної кількості волосся. Як цього запобігти та що робити, коли це вже сталося?

Як обрати фарбу для волосся

Виробник ACME пропонує великий асортимент якісних фарб, які спрямовані на збереження стану шкіри та волосся, як воно є, за допомогою лагідних інгредієнтів у складі, які ретельно відбираються для досягнення якісного ефекту. Щоб фарбування не вбило волосся орієнтуйтеся на наступні поради:

  • Обирайте безаміачний барвник, якщо це можливо. Інколи він може не профарбовувати волосся, як цього хотілося б, проте перукар та правильно підібрана фарба можуть досягати бажаного ефекту. Аміак – саме той інгредієнт, який пересушує волосся, руйнує його структуру та робить мертвим. Дуже важко після нього відновити першоджерельний стан волосся та навіть шкіру голови. Окрім аміаку руйнуючими шкідливими інгредієнтами є: пероксид водню, парабени, фталати та інші агресивні хімікати. Особливо якщо ви відвідуєте салон для фарбування – поцікавтеся у перукаря, що саме він буде наносити на вашу шкіру. Не всі фарби сьогодні зроблені по формулі, яка дбає про стан шкіри голови, як Fortesse Professional.
  • Обов’язково перед нанесенням фарби протестуйте її на невеликій кількості волосся зі своєї голови – таким чином ви зрозумієте, як структура вашого волосу може перенести певний бренд та склад фарби. Бажано ще залишити трохи на шкірі, щоб перевірити її на алергічну реакцію. Не тільки волосся може постраждати – шкіра голови також має схильність до опіків, які своєю чергою призводять до сухості шкіри, а згодом – до лупи.
  • Не фарбуйтеся часто, якщо вже почали, особливо якщо у вас темний колір. При блонді рекомендується навпаки фарбувати волосся частіше, проте тільки його відрослу частину біля коріння, щоб не було потреби робити процедуру частіше та компенсувати різницю змитого кольору фарбуванням всієї довжини. Повторне фарбування по всій довжині гарантовано призведе до сухості та смерті волосся, навіть при використанні самого найжирнішого догляду.

Важливо розуміти, що якщо ви почали фарбувати своє волосся – для його гарного та вишуканого вигляду вам потрібно буде вкладати у нього немало грошей. Особливо біле волосся потребує дуже багато догляду, а його висока якість коштує пристойно.

Догляд за фарбованим волоссям

Якщо ви вже почали фарбувати своє волосся – в жодному разі не ігноруйте потребу до його відновлення та постійного догляду, який включає в себе:

  • Використання якісного шампуню, який призначений саме для пофарбованого волосся. Він містить самостійно розроблені якісними брендами формули, що сприяють захисту волосся від ультрафіолетового UV-випромінювання, а також запобігають змиванню кольору, що характерно для всіх існуючих відтінків.
  • Використання бальзаму після миття просто необхідно для відновлення сяйва та легкості волосся. Крім того, тільки його використання робить можливим легке розчісування, яке ви не зможете зробити на сухе волосся. Без кондиціонера ви будете рвати його, пошкоджувати структуру, що дуже швидко призведе до ламкості кінчиків та непривабливого зовнішнього вигляду.
  • Час від часу робіть маски на основі олій. Кокосова, мигдалева та інші жирні горіхові олії сприяють відновленню та шовковистості.

Консультанти магазину спираючись на вашу потребу зможуть підібрати вам комплексний догляд, що включає в себе маски, шампуні, олії та обов’язково кондиціонер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Fortesse Professional #ACME
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...