• Головна
  • Завтра частина вулиць Личаківського району у Львові буде без води
14:34, 3 липня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра частина вулиць Личаківського району у Львові буде без води

Завтра частина вулиць Личаківського району у Львові буде без води

Завтра, 4 червня, буде припинено подачу води до частини вулиць Личаківського району.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У зв'язку з проведенням робіт із заміни запірної арматури по вул. Зелена-Водогінна води не буде з 10:00 год і до 17:00 год. Крім того, подача води з пониженим тиском буде здійснюватись в Галицький і Личаківський райони міста.

Зокрема, без водопостачання будуть вулиці: Зелена (парна сторона від №2 до №132, непарна сторона від №1 до №115), Кримська, Тарнавського, Архипенка, Самійленка, Дороша, Романчука, Конопницької, Палія, Кльоновича, пл. Петрушевича, Й.Сліпого, Кардинала Гузара (Л.Толстого), Ш.Руставелі.

Крім того, подача води з пониженим тиском буде здійснюватись в Галицький і Личаківський райони міста: вул. Сербська, пл. Катедральна, пл. Ринок, вул. Староєврейська, пл. Коліївщини, вул. Валова, пл. Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. Шухевича, вул. І.Білозіра (колишня Герцена), вул. Личаківська (парна сторона від №2 до №64, непарна сторона від №1 до №47), вул. Смольського, вул. Парфеновичів, вул. Тершаківців, вул. Туган-Барановського, вул. Пекарська (парна сторона від №2 до №44, непарна сторона від №1 до №39), вул. І.Франка (парна сторона від №2 до №66, непарна сторона від №1 до №71), вул. Вузька, вул. Дашка (Філатова), вул. Вітвера, вул. Донцова, вул. Патріарха Д.Яреми (колишня Чехова), вул. Грушевського, вул. Кирила і Мефодія, вул. Драгоманова, пр. Шевченка, вул. Поповича, вул. Мартовича, вул. Волошина, вул. Дудаєва, вул. Саксаганського, вул. Кн.Романа, вул. Галицька, вул. Скорика (Чайковського), вул. Ковжуна, вул. Коперника (парна сторона від №2 до №32, непарна сторона від №1 до №19), вул. Дорошенка (парна сторона від №2 до №30, непарна сторона від №1 до №31), вул. Костюшка, вул. Січових Стрільців, вул. Гнатюка, вул. Л.Курбаса, вул. Наливайка, вул. Менцинського, вул. Фурманська, вул. Б.Лепкого, вул. Мурави, пл. Вічева, вул. Л.Українки, вул. Друкарська, вул. Вірменська, вул. Краківська, пр. Свободи, вул. Руська.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Читайте також: На Львівщині в озері потонув чоловік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#не_буде_води #немає_води_у_львові #личаківський_район #води_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...