• Головна
  • У Львові штраф за паркування можна оплатити через спеціальний чат-бот
10:49, 3 липня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові штраф за паркування можна оплатити через спеціальний чат-бот

У Львові штраф за паркування можна оплатити через спеціальний чат-бот

У Львові дізнатися інформацію про штрафи за порушення правил паркування, а також оплатити їх, можна онлайн за допомогою чат-боту в месенджері Telegram управління безпеки ЛМР - @inspector-lviv.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

У відповідному вікні достатньо ввести лише необхідні реквізити – номерний знак автомобіля та номер повідомлення/ постанови про правопорушення.

«На нашому сайті та у чат-боті передбачені широкі можливості щодо сплати штрафів за неналежне паркування. Для зручності водіїв, це можна зробити через різні платіжні системи – EasyPay, Portmone, Приват24 чи City24. Кожен з операторів встановлює свій розмір комісії і людина має мати вибір, яким саме електронним сервісом їй вигідно і зручно скористатися», - зазначив керівник управління безпеки ЛМР Максим Смілевський.

Нагадаємо, через чат-бот @inspector-lviv також можна перевірити, чи авто перебуває на арештмайданчику. Раніше про переміщення автомобіля власник міг дізнатися, зателефонувавши у поліцію за номером 102. Зазначимо,що від початку року інспектори з паркування виписали 132 015 повідомлень про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності на загальну суму 49,1 млн грн.

Станом на 29 червня цього року до міського бюджету Львова надійшло понад 44 млн грн. від сплати штрафів за порушення правил стоянки/зупинки автотранспорту. Кошти, які місто отримує від сплати штрафів, скеровують, зокрема, і на допомогу нашим військовим.

Читайте також: У Трускавці на Львівщині побудують завод мінеральних вод за $35 мільйонів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#паркування_у_львові #паркування_львів #парковка_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...