• Головна
  • Застосування штучної трави для комерційних та домашніх цілей
Новини компаній
09:20, 11 липня 2023 р.

Застосування штучної трави для комерційних та домашніх цілей

Новини компаній

Штучна трава Львів ще відома як штучний газон виготовляється з синтетичних матеріалів, таких як нейлон, поліпропілен або поліетилен, що робить її зручною для використання в будь-який період року та навіть екстремальних погодних умовах.

Де застосовується

Для будівництва футбольних полів завжди застосовується саме штучна трава, що дозволяє їм бути зеленими протягом всього року, а її м’яка текстура не відрізняється від справжньої, тому не завдає подразнень для шкіри при падіннях спортсменів. Де ще можна застосувати штучний газон?

  • На дитячих спортивних майданчиках будь-якої площини. Легкість догляду за газоном робить можливим встановлювати його навіть вдома або на іншій зачиненій території.
  • Для прикрашення садових територій вічнозеленою травою: садові ділянки, естетична область навколо домівки.
  • На балконі квартири можна застелити штучний газон на підлогу. По ньому буде затишно пересуватися та проводити час.

Місць застосування штучної трави дуже багато – ви завжди можете використати її, як предмет інтер’єру замість бетонного покриття або дерев’яного тощо.

Переваги встановлення

Не тільки з естетичної точки зори, але й з практичної штучний газон може вам приглянутися. Серед переваг його встановлення на вашій території є:

  • Довговічність, адже синтетичні матеріали з яких виготовлені газони, мають високу стійкість до зношування та прослужать вам довгий час, навіть при мінімальному за ними догляді.
  • Встановлення штучної трави може бути дорогим задоволенням, проте в подальшому вам не знадобляться гроші на її утримання – вона не потребує добрив, поливу або косіння.
  • Синтетичні матеріали не потребують також використання жодних хімічних обробок, тому ви знизите негативний вплив на навколишнє середовище завдяки своєму газону, а дренажна система не зашкодить землі, на яку ви встановите газон.

Штучна трава доступна в великому різноманітті кольорів та дизайнів, тому ви зможете підібрати собі ідеальний саме для вашої ділянки варіант за посиланням https://ccgrass.com.ua/ua. Гнучкість застосування цього матеріалу допоможе вам вирівняти земельну поверхню, покриття з бетону та інших матеріалів. Під час встановлення газону майстри налаштують його під особливості вашої території таким чином, щоб трава виглядала природно та мала натуральний вигляд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...