• Головна
  • 7 найкращих аксесуарів Satechi для Mac
Новини компаній
17:00, 30 червня 2023 р.

7 найкращих аксесуарів Satechi для Mac

Новини компаній

Проблема нестачі портів на наших MacBook все ще залишається актуальною. Якщо ви часто користуєтеся флеш-накопичувачами, то потрібно додатково купувати адаптер. Що стосується адаптерів, то на ринку доступні різні варіанти. Особисто я протестував декілька різних варіантів, перш ніж знайшов надійне та якісне рішення від Satechi. Ключовими факторами, які я враховував під час вибору, були висока швидкість передачі даних, міцний алюмінієвий корпус і загальна надійність.

Щоб забезпечити безперебійну роботу з пристроями Apple ми зібрали для вас найкращі аксесуари Satechi. Від адаптерів до чохлів для MacBook, ці продукти розроблені, щоб витримати випробування і забезпечити продуктивну роботу. Можете бути впевнені, що ці аксесуари від Satechi будуть служити вам довгі роки.

Багатопортовий адаптер Satechi з Ethernet 2.5

Такий адаптер чудово підійде для будь-якого MacBook, де не вистачає USB портів. У ньому зібрані всі необхідні роз’єми, такі як 8K HDMI, 2,5G Ethernet, 2 порти USB-C 3.2 Gen2 10 Гбіт/с (один із них підтримує зарядку PD до 100 Вт), USB-A для передачі даних до 10 Гбіт/с, аудіовхід.

Удосконалена технологія USB4 наступного покоління забезпечує значні покращення, пропонуючи чудову загальну пропускну здатність 40 Гбіт/с. Таке значне збільшення пропускної здатності дозволяє підвищити якість відео та забезпечує блискавичну швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с. Однією з важливих переваг USB4 є його сумісність з пристроями Thunderbolt 3 і USB-C, що забезпечує безперебійне підключення широкого спектру пристроїв. Завдяки USB4 ви можете відчути переваги чудової продуктивності та універсальності, насолоджуючись при цьому зворотною сумісністю з наявними пристроями Thunderbolt 3 і USB-C.

Хаб Satechi USB-C Mobile PRO Hub SD

Удосконалений перехідник 6 в 1, який підійде і для MacBook, і для iPad. Він оснащений такими роз’ємами: USB-C PD до 60 Вт, HDMI 4K (до 60 Гц), USB 3.0 для передачі даних (до 5 Гбіт/с), кардридер для micro/SD (UHS-I), роз'єм для навушників 3,5 мм.

Цей хаб дозволяє напряму підключати флешку до iPad та скачувати потрібні дані. У кольорі «сірий космос» він буде ідеально поєднуватись з MacBook такого ж кольору. Мені подобається цей аксесуар за те, що він не займає багато місця, тому завжди лежить у моєму рюкзаку і уже не раз виручав.

Мережевий зарядний пристрій Satechi GaN з 4 портами USB-C 165 Вт

Зарядний пристрій має високу потужність в 165 Вт та побудований на технологій GaN. Зарядка чудово підійде для живлення декількох пристроїв одночасно. Зарядка для macbook pro 14, iPad, iPhone та ще будь-чого! Розподіл потужності у неї наступний:

  • 1 x USB-C PD підключено — до 100 Вт;
  • 2 x USB-C PD підключено — до 100 Вт/60 Вт;
  • 3 x USB-C PD підключено — 60 Вт/60 Вт/45 Вт або 100 Вт/30 Вт/30 Вт;
  • 4 x USB-C PD підключено – 60Вт/45Вт/30Вт/30Вт до 165Вт.

Аксесуар не займає багато місця, тому чудово підійде для використання вдома чи в офісі. Це значно економніше, ніж використовувати одразу чотири розетки і чотити зарядні пристрої. Знадобиться всього одна розетка, щоб підключити до мережі сам зарядний пристрій.

Док-станція Satechi USB-C Slim Dock for 24” iMac

Цей аксесуар спеціально розроблений для 24-дюймового M1 iMac 2021 і 2022 років. Він має продуману конструкцію зі зручним доступом до усіх необхідних портів. Щодо самих портів, то він має на своєму корпусі такі роз’єми: USB-C 10 Гбіт/с, USB-A 10 Гбіт/с, 2 порти USB-A 2.0, слот для читання карток пам'яті micro/SD. Також в нього є окремий відділ для встановлення SSD-диску, тому аксесуар може стати додатковим сходищем ваших даних. Доступні варіанти у синьому та сріблястому кольорах, що буде чудово поєднуватись з будь-яким iMac.

Зовнішній корпус Satechi з підтримкою NVME SSD та SATA SSD

З цим аксесуаром розширення сховища, модернізація системи, резервне копіювання та відновлення файлів, а також перенесення даних стає легким і простим завданням. Цей аксесуар дає змогу легко під'єднати твердотільні накопичувачі M.2 NVMe або M.2 SATA до вашого комп'ютера Mac або ПК.

Більше не потрібно мати справу з драйверами. Просто під'єднайте його до свого пристрою, і він готовий до роботи. Щоб ще більше покращити ваш досвід, аксесуар постачається з кабелем USB 3.1 Gen 2 у комплекті, що забезпечує швидку та надійну передачу даних. Насолоджуйтеся плавним і безпроблемним розширенням сховища та керуванням даними за допомогою цього зручного аксесуара, що не потребує додаткових інструментів.

Еко-чохол Satechi для MacBook Pro 14′

Прозорий еко-чохол спеціально розроблений для MacBook Pro 14′ (2021) чудово захистить ваш пристрій від подряпин та відбитків пальців. Він ідеально підійде, якщо ви часто носити свій ноутбук з собою. Проблемою багатьох чохлів-накладок є те, що вони не сумісні з додатковими аксесуарами та заважають підключенню хабів до MacBook. Проте з цим чохлом від Satechi таких проблем не виникне.

Плюсом також є те, що нижня частина оснащена силіконовими ніжками, тому ноутбук не буде ковзати та не буде впритул до робочої поверхні, що забезпечує краще тепловідведення, перешкоджаючи перегріву пристрою.

Еко-чохол Satechi для MacBook Pro 16′

Цей матовий білий чохол поєднує в собі всі вищезгадані переваги. Важливо підкреслити, що кожен отвір ретельно виготовлений з використанням лазерної точності, щоб відповідати тим, що знаходяться на корпусі вашого MacBook.

Крім того, з особистого досвіду варто зазначити, що численні пластикові захисні накладки мають тенденцію кришитися в кутах протягом декількох тижнів використання. Однак я використовую чохол Satechi вже більше шести місяців, і не помітив жодних пошкоджень пластику. Виходячи з мого досвіду, я дуже рекомендую його.

Дуже рекомендую придбати такі аксесуари всім власникам пристроїв Apple. Це практичне рішення, тому що рано чи пізно вам все одно доведеться підключити флеш-накопичувач USB до вашого MacBook, і тут на допомогу приходить Satechi. Заздалегідь подбавши про ці необхідні аксесуари, ви матимете все необхідне під рукою, коли вони вам знадобляться. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...