• Головна
  • Сезонна робота на Львівщині: що пропонують та платять роботодавці
15:26, 19 червня 2023 р.
Надійне джерело

Сезонна робота на Львівщині: що пропонують та платять роботодавці

Сезонна робота на Львівщині: що пропонують та платять роботодавці

Літній період – це не лише довгоочікуваний відпочинок, а й можливість для багатьох, особливо студентської молоді, долучитися до праці та заробити додаткові кошти.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Як інформують у Львівському обласному центрі зайнятості найбільшу потребу у працівниках до вересня цього року має ПрАТ «Львівський холодокомбінат». Гартівникам морозива «ЛІМО» готове платити 18 тис. грн, водію автонавантажувача – 17 тис., вантажнику – 15 тис., ліфтеру – 10 тис., оператору лінії виробництва морозива – 9 тис. грн.

Пропонують офіційне працевлаштування на комбінаті й 20 виробникам морозива (зарплата – 15 тис. грн). Щоправда, досвіду роботи у претендентів не вимагають. Підприємство забезпечує довіз працівників до місця праці та в зворотному напрямку, виплачує премії та подвійну оплату за понаднормові години роботи.

Також у Львові сезонну роботу пропонують монтажникам систем утеплення будівель (зарплата – 12 тис. грн), електрику цеху (8,6 тис. грн), прибиральникам території (7 тис. грн), плодоовочівнику (6,7 тис. грн) і підсобним робітникам (10 тис. грн).

Відпочинковий комплекс ДП «Плай» (Козівська громада Стрийського району) запрошує до своєї команди адміністраторів, покоївок, прибиральників службових приміщень. Потенційним працівникам надають житло.

Цегельні заводи, що ведуть діяльність на території Глинянської та Золочівської громад, мають потребу у складальниках, садчиках, випалювачах матеріалів, знімачах-укладальниках заготовок, маси та готових виробів, працю яких оцінюють до 8 тис. грн.

У Дрогобичі шукають підсобних робітників для виконання польових робіт, винагорода – 9 тис. грн, у Золочеві – на склад зерна (6,7тис. грн). У Стрию такі ж працівники з аналогічною зарплатою потрібні для перебирання та вантаження картоплі й інших овочів.

Окрім того, на літній період золочівські працедавці готові працевлаштувати слюсаря-ремонтника (11 тис. грн), водіїв автотранспортних засобів (7,5 тис. грн), землероба (10 тис. грн), стрийські – маляра (9 тис. грн), дорожнього робітника (12 тис. грн), червоноградські – бармена (7 тис. грн), машиніста (кочегара) котельні (11,5 тис. грн), підсобного робітника (6,7 тис. грн), а дрогобицькі – оператора котельні (7,5 тис. грн).

Загалом у базі вакансій Львівської обласної служби зайнятості станом на 15 червня є понад 130 пропозицій сезонної роботи.

Читайте також: У Львові закликають батьків безкоштовно обстежити діткам слух, - КОНТАКТИ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #робота_Львів #робота_Львівщина #сезонна_робота_у_Львові #працевлаштування_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...