• Головна
  • У двох львівських кафе зафіксували масове отруєння людей сальмонелою: стала відома назва закладів
15:04, 14 червня 2023 р.
Надійне джерело

У двох львівських кафе зафіксували масове отруєння людей сальмонелою: стала відома назва закладів

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Кількість постраждалих зросла до 23 пацієнтів. 

У Львові зафіксували масове отруєння людей у двох місцевих закладах. Станом на ранок 12:00 14 червня кількість постраждалих зросла до 23, серед яких 3 людей. Відомо, що причиною отруєння стала - сальмонела.

У коментарі журналістам Zaxid.net директорка Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Наталія Тімко-Іванченкj розповіла, що два спалахи сталися у закладах громадського харчування, які між собою ніяк не пов’язані.

"У першому спалаху є семеро людей, з них одна дитина. Вони були госпіталізовані впродовж суботи-неділі і з тих пір кількість хворих не збільшується. У матеріалі від трьох хворих бактеріологи Львівської обласної інфекційної лікарні підтвердили сальмонелу, тому ми говоримо про випадки сальмонельозу", – додала лікарка. 

Натомість у другому випадку кількість жертв зросла до 16 людей, серед яких 2 дітей. У однієї пацієнтки результат тесту підтвердив сальмонелу. Госпіталізація людей з отруєнням триває від неділі. 

За даними журналістів Zaxid.net, отруєння трапилося у двох львівських закладах:у кафе CACAO, що на пр. Червоної Калини і у кафе "Анхор" на вул. Земельній, 23.

Наразі невідомо, що стало спалахом захворювання у кафе. У закладах харчування працювали фахівці Держпродспоживслужби у Львівській області і Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України.

Самі ж пацієнти кажуть, що у кафе CACAO їли переважно круасани і тістечка-еклери, а у кафе "Анхор" було велике розмаїття страв. 

Читайте також: Після шокуючої евтаназії тварин керівництво ЛКП «Лев» звільнено, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#масове_отруєння_львів #сальмонела_львів #отруєння_сальмонела_львів #львів_масове_отруєння_у_кафе #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...