• Головна
  • Після шокуючої евтаназії тварин керівництво ЛКП «Лев» звільнено, - ВІДЕО
16:59, 13 червня 2023 р.
Надійне джерело

Після шокуючої евтаназії тварин керівництво ЛКП «Лев» звільнено, - ВІДЕО

Маван та Х’ю, через їх передчасну евтаназію у "Леві" спалахнув скандал.

Маван та Х’ю, через їх передчасну евтаназію у "Леві" спалахнув скандал.

За результатами службового розслідування у ЛКП «Лев» виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства щодо евтаназії тварин.

Їх звільнили з посад. Тепер міська рада оголошує конкурс на посаду керівника ЛКП «Лев».

Після нещодавнього випадку з евтаназією двох собак на території ЛКП «Лев» Львівська міська рада ініціювала службове розслідування.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, комісія засідала двічі, витребувала всі матеріали, посадові інструкції та відібрала пояснення у в.о. директора ЛКП «Лев», керівника ветеринарної клініки і кінолога.

«Ми встановили, що керівниця ЛКП «Лев», яка виконувала обов’язки директора, неналежним чином проконтролювала роботу ветеринарної клініки, зокрема необхідно було зібрати консиліум ветеринарних лікарів, який би встановив підставу для евтаназії тварин – цього не було зроблено. Головний лікар мав ініціювати зібрання цього консиліуму, на якому мали розглянути пояснення кінолога про те, як себе ведуть тварини, і лише після того, коли є висновок консиліуму, можна було б робити евтаназію. Але цього не було зроблено, тому тут є грубе порушення також головного лікаря ЛКП «Лев», – розповіла Ірина Маруняк. 

«За результатами службового розслідування підтверджено провину колишньої в.о. директора ЛКП «Лев», а також головного лікаря. Їх звільнено. Вони вже сьогодні не є працівниками ЛКП «Лев». Сьогодні оголошуємо конкурс на посаду керівника підприємства і закликаємо всіх подаватися», – сказав Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

У міській раді сьогодні оголосили конкурс на посаду нового керівника ЛКП «Лев». Для відбору кандидатів створюють спеціальну експертну раду.

«Ми обговорили з колегами-зоозахисниками цю процедуру – буде створена експертна рада, яка буде проводити процес підбору персоналу. Наша система згенерує оголошення і на всіх наших соцмережах, платформах буде оголошено вакансію. За лінком можна переходити і читати більш детальний опис посади.

Ми будемо збирати резюме кандидатів впродовж 15 календарних днів. За поданими резюме буде проходити перший етап відбору. Другим етапом буде зустріч з експертами і стандартне інтерв’ю. Експертній раді буде необхідно представити презентацію про те, як кандидат бачить розвиток ЛКП «Лев», – каже Лілія Савич, начальниця управління персоналом Львівської міської ради.

Відповідь кандидати отримають впродовж 3 днів після завершення конкурсу. Усі вимоги до кандидатів у міській раді пропрацьовували спільно з зоозахисниками.

«Це безумовно має бути людина з потенціалом, досвідом роботи, певним баченням та з емпатійністю до тварин. Крім цього ми очікуємо, що людина буде розмовляти англійською мовою, адже в діяльності ЛКП «Лев» передбачено пошук грантів і спілкування з донорами, тому це стандартна вимога зараз до керівної посади», – зазначила Лілія Савич.

В управлінні персоналом кажуть, по суті – це буде пітчинг, стандартна процедура для міськради, за результатами якої експертна рада визначиться з кандидатами.

«Ми говоримо про публічність цього процесу, тому я попрошу, щоб всі, хто вважає, що має серед своїх друзів людей, які можуть бути достойними кандидатами на цю посаду, обов’язково розповсюджуйте цю інформацію для того, щоб ми змогли справді знайти крутого управлінця і при тому чуйного, який би собі міг давати раду із цією посадою», – каже Володимир Лучишин, голова постійної депутатської комісії екології, природокористування і енергозбереження у Львові.

«Кандидат на посаду очільника ЛКП «Лев» насамперед має бути з управлінським досвідом, тому що потрібно управляти проєктами, колективом та фінансами. Також людина повинна орієнтуватись в зоозахисті: знати законодавство України щодо поводження із тваринами, регулювання чисельності, ухвали Львівської міської ради. Окрім цього, ця людина повинна показати відповідний план розвитку ЛКП «Лев», відновлення регулювання численності тварин у Львові гуманним методом стерилізації і подальшої адопції, а не вбивством, а також надавати ветеринарні послуги населенню», – зазначила зоозахисниця Оксана Джус.

Читайте також: У Львові розслідують евтаназію двох здорових собак у КП "Лев", - ВІДЕО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ЛКП_Лев #звільнено_керівництво_Лева #евтаназія_тварин_у_Львові #конкурс_директора_Лева
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...