• Головна
  • Щоп'ятниці на вулицях Львова лунатимуть співи українських пісень (ФОТО)
16:35, 8 серпня 2013 р.

Щоп'ятниці на вулицях Львова лунатимуть співи українських пісень (ФОТО)

Вуличні співи – постійний проект громадської організації «Борець», що став для львівської молоді вже традиційним способом проведення вечора п’ятниці. Так, вже три роки молодь збирається на площі Ринок, неподалік фонтану з Нептуном, щоб поспівати разом українських пісень під гітару. Розмаїття пісень велике: народні, повстанські, козацькі, сучасні. Для того, аби долучатися до співу могли усі охочі, організатори підготували співаник з текстом пісень і акордами, який можна позичити на час заходу.

9vVrt_KjHJQ

 

«Скільки не приходжу на вуличні співи тут завжди цікаво і добре. То якась сумна пісня торкне за душу і ледь сльозу не пустиш, то її змінить інша, від якої хочеться стрибати, як дитина. Стараємось співати тепер також і маловідомих пісень, або зовсім нових, хоча без традиційних «Я піду в далекі гори» ,«Жінка другова» чи «Файне місто Тернопіль» співи відбуваються рідко» - ділиться учасниця співів Ліля Мегедин.

vjSYq4VCbk4

 

Цього тижня у п’ятницю, 9 серпня, як завжди о 20.00, відбудуться останні співи перед початком Спасівки.  Повернуться вуличні співи відразу по закінченні посту, 30 серпня, та розпочнуть таким чином новий, осінній сезон.

XVYxnKuxlR0

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,84
EUR
42,75
42,88
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...