• Головна
  • Львівська військова адміністрація не хоче публікувати список втікачів через систему "Шлях"
13:04, 27 травня 2023 р.
Надійне джерело

Львівська військова адміністрація не хоче публікувати список втікачів через систему "Шлях"

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Мова йде про понад 200 осіб, які виїхали та не повернулися.

Як повідомили у виданні "Наші Гроші. Львів", Львівська обласна військова адміністрація відмовляється оприлюднити список чоловіків, які виїхали через систему "Шлях" та не повернулися в Україну. 

Нагадаємо, що дозволи на виїзд чоловіків через систему "Шлях" на Львівщині видають у ЛОВА. На думку чиновників, публікація імен чоловіків порушує право втікачів на захист персональної інформації. Мова йде про щонайменше 234 особи. 

Ще 20 квітня Львівський окружний адміністративний задовольнив позов співзасновниці "Наші гроші. Львів" Олександри Губицької і зобов’язав ЛОВА надати прізвища, імена та по батькові людей, дозволи на виїзд яких скасували самі чиновники ЛОДА, після того як виявилось, що вони не повернулися у встановлений 30-денний термін.

Львівська ОВА подала апеляційну скаргу на рішення суду. Такі дії чиновників затягнуть процес публікаці переліку ухилянтів. 

Нагадаємо, що втечі ухилянтів під виглядом волонтерів через систему «Шлях», дозволи яким видає безпосереднє керівництво ОВА набули масового характеру. За різними оцінками, така «послуга» коштує від 2000 до 5000 доларів.

Натомість у Мінспорту не приховують список спортсменів-втікачів. 26 травня міністерство опублікувало перелік чоловіків спортсменів, які виїхали з України та не повернулися. У списку з 236 осіб є чимало відомих імен. Побачити його можна за посиланням. 

Читайте також: У Львові пропонують назвати ліцей №93 на честь Юрія Руфа

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#список_втікачів #система_шлях_виїзд_ухилянтів #список_втікачів_через_систему_шлях #новини_львів #новини_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...