• Головна
  • Де варто замовляти міжнародну доставку з України? Які товари та речі можна відправляти за кордон?
Новини компаній
15:32, 9 травня 2023 р.

Де варто замовляти міжнародну доставку з України? Які товари та речі можна відправляти за кордон?

Новини компаній

В 2023 році актуальність доставки товарів та речей за кордон набуває ще більшої актуальності, попит на таку послугу регулярно зростає, але далеко не всі компанії можуть запропонувати дійсно професійний сервіс та помірну вартість транспортування. На відміну від фахівця в логістичній сфері, компанії Нова Глобал. З цим сервісом міжнародна доставка з України стає не просто доступною та вигідною, вона в принципі дозволяє позбутися багатьох проблем, з якими люди, які хочуть відправити посилку, стикалися раніше регулярно.

Nova Global

Nova Global

Так, з компанією Нова Глобал, Вам вдастся швидко та безпроблемно:

  •  Відправити особисті речі в велику кількість країн ЄС, США та Китай.
  • Сформувати посилку, яка буде включати цінні речі, техніку, документи та навіть товари хенд мейд, яку можна відправити в більше ніж 200 країн світу безпечно та швидко (максимальний термін такої доставки буде складати 16 днів).
  •  Відстежувати переміщення Вашого посилання в режимі реального часу – це можливо завдяки розробкам фахівців. Відстеження ведеться безпосередньо на сайті компанії.
  •  Сплачувати послуги компанії найбільш комфортним способом, оформлювати посилання онлайн чи у відділеннях.

Крім того, Ви можете не перейматися через митне оформлення посилок – все це за Вас зроблять фахівці компанії Nova Global, а отже все буде відправлено своєчасно та без будь-яких проблем.

Що не можна відправити?

Для того, щоб в процесі відправки речей у Вас не виникло ніяких проблем, а також щоб заздалегідь уникнути можливість стресових ситуацій, фахівці компанії створити перелік товарів, які не можна відправляти поштою за кордон. В деяких випадках, цей перелік буде залежати від того, яким саме сервісом Ви хочете скористатися. Наприклад, глобальна доставка не має обмежень по оціночній вартості, тому в даному випадку, Ви можете відправляти більш цінні речі, ніж при відправці класичним методом, з оціночною вартістю до 44 євро. Але, ні в якому випадку компанія не зможе відправити за кордон речі, які належать до однієї з наступних категорій:

  •  Медикаменти;
  •  Алкоголь;
  •  Наркотичні засоби;
  •  Товари військового призначення, тощо.

З повним переліком цих речей, а також іншими особливостями відправлення товарів поштою Ви можете ознайомитися на офіційному сайті.

Nova Global

Nova Global

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#міжнародна доставка посилок #Нова Глобал #Nova Global
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...