• Головна
  • У Львові шахраї під видом продуктів Apple продавали китайський контрафакт, - ФОТО
17:29, 13 квітня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові шахраї під видом продуктів Apple продавали китайський контрафакт, - ФОТО

У Львові шахраї під видом продуктів Apple продавали китайський контрафакт, - ФОТО

Від протиправних дій зловмисників покупцям та компанії було завдано шкоди на загальну суму майже 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Організатора, 29-річного львів’янина, та двох виконавців, 28-річного мешканця Львова та 30-річного жителя Волинської області, які продавали китайські мобільні телефони та аксесуари під маркою відомого бренду, викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисники в мережі Інтернет розміщували оголошення про продаж мобільних телефонів, навушників, зарядних пристроїв та інших аксесуарів однієї з найвідоміших марок, видаючи їх за оригінальний товар. Натомість, товари для продажу фігуранти замовляли з Китаю, після чого пакували їх у коробки з логотипами торгової марки.

Від протиправних дій злочинної групи покупцям та компанії було завдано шкоду на загальну суму 1 мільйон 766 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування правоохоронці провели 17 обшуків на території Львівської та Волинської областей за місцем проживання та в автомобілях фігурантів, а також в орендованому офісі, в якому було облаштовано колл-центр. Було виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, навушники, зарядні пристрої, засоби брендування (пакувальні матеріали) та інші речові докази протиправної діяльності.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Читайте також: Доставка року: у Львові судитимуть працівника пошти за доставку мила замість iPhone.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів_новини #новини_Львову #шахраї_Львів #шахрайство_продаж_Apple #підробні_Apple_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...