• Головна
  • Львівський коледж спорту став найкращим за рейтингом Міністерства молоді та спорту
15:38, 4 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Львівський коледж спорту став найкращим за рейтингом Міністерства молоді та спорту

Львівський коледж спорту став найкращим за рейтингом Міністерства молоді та спорту

Серед закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання за 2022 рік першу сходинку національного рейтингу Міністерства молоді та спорту зайняв Львівський фаховий коледж спорту.

У коледжі функціонує 13 відділень. Загалом тут навчається 350 спортсменів. Навчально-тренувальний процес в коледжі забезпечують 42 вчителів зі спорту, в тому числі Заслужені тренери України, заслужені майстри спорту України та заслужені працівників фізичної культури та спорту України, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

«Ми вдячні за те, що коледж спорту є нашим надійним партнером у вихованні атлетів топового рівня, які обирають пріоритетні для Львівщини види спорту. У підсумку маємо спільні високі результати, адже коледж організовує якісний навчально-тренувальний процес та побут, а ми — умови, за яких талановиті молоді спортсмени мають бажання і мотивацію зростати у спорті», — зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як.

У 2022 році в офіційних всеукраїнських змаганнях учні та студенти вибороли 376 призових місць. Переможцями та призерами стали 168 осіб. 35 спортсменів брали участь у офіційних міжнародних змаганнях чемпіонатах Європи та світу, де посіли з 1 по 8 місця у відповідних вікових категоріях, з них 22 призових місця.

До складу збірних команд України у 2023 році увійшли 121 спортсмен. З них до основного складу - 16, кандидати – 28, резерв – 77.

Нагадаємо, перша у рейтингу шкіл вищої спортивної майстерності за 2022 рік — Львівська обласна школа вищої спортивної майстерності.  Загалом Львівщина у рейтингу посіла 4 місце.

Читайте також, Львівську дитячу спортшколу «Карпати» очолив кращій футбольний арбітр України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівський_фаховий_коледж_спорту #рейтинг #Міністерство_молоді_та_спорту #Львів #спорт_у_Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...