• Головна
  • На вулицях українських міст роздають iPhone, тетріси,тепловізори та намети: як їх отримати
Реклама
11:00, 4 квітня 2023 р.

На вулицях українських міст роздають iPhone, тетріси,тепловізори та намети: як їх отримати

Реклама
На вулицях українських міст роздають iPhone, тетріси,тепловізори та намети: як їх отримати

На вулицях українських міст випадковим перехожим роблять подарунки. В рамках проєкту slotoking цивільні можуть отримати iPhone, тетріси, а військові тепловізори чи намети. Організатори роблять все це заради мільйонів переглядів у TikTok та позитивного фідбеку від глядачів.  

Перша реакція людей на коробку з подарунком - не впевненість та настороженість. Після пропозиції її відкрити роблять це через цікавість. Потім не вірять своїм очам і думають, що це розіграш чи жарт. Після пояснень про сам проєкт, радісно забирають подарунок та йдуть з ним додому. 

@you_are_kings Ответ пользователю @aleks.lashes Ради таких эмоций я это и делаю ❤️ Подпишись, сделаем мир счастливие 😉 #подарок #пранк #прикол #тыкороль ♬ оригинальный звук - SLOTOKING

Пояснюємо, що це спецпроєкт рекламної кампанії "Сміливість дарувати емоції", яка стала розвитком однієї з SMM платформи slotoking. Працює він уже кілька років.  

"З початком повномасштабного вторгнення проєкт не зупинився. Змінилося лише те, що у відео з’явилися військові. Роблячи подарунки, ми зрозуміли, що уміння українців радіти у найскрутніші часи є проявом видатної сміливості. Адже будь-який подарунок викликає надзвичайні емоції у людей. Здивування, посмішки та сльози радості - саме це надихає нас найбільше", - зазначили в компанії.  

На вулицях українських міст роздають iPhone, тетріси,тепловізори та намети: як їх отримати, фото-1

Щоб подарувати яскраві емоції якомога більшій кількості українців, slotoking вирішив не обмежуватись вулицями. І тепер з TikTok подарунки перенеслись на всі платформи країни: ТВ, радіо, білборди, вебсайти та акаунти блогерів. Кожен гравець може зайти на сайт та відкрити подарункову коробку — щочетверга вони безкоштовні. Всередині можуть бути бонуси, гроші, гаджети, техніка або інший приз. Що саме випаде в подарунок — залежить лише від Фортуни. Надалі сюрпризів організатори запланували дуже багато. Рекламна кампанія триватиме ще 12 тижнів.

За матеріалами Слотокінг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...