• Головна
  • Як минула доба у Львові та області: про головне станом на 26 березня
10:23, 26 березня 2023 р.
Надійне джерело

Як минула доба у Львові та області: про головне станом на 26 березня

Зокрема, за добу на Львівщину прибули ще 80 людей з "гарячих точок".

Станом на ранок 26 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, за цей час загроз ракетних ударів не виникало. 

За доба також евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 66 людей, автобусом – 14 ВПО. До Перемишля зі Львівської області вирушили 1354 особи. 

"Як внутрішньо переміщені особи на Львівщині у Єдиній інформаційній базі даних зареєструвалось понад 240 тисяч вимушених переселенців. З них близько 70 тисяч – діти. Реальна кількість вимушено переміщених осіб, які проживають у Львівській області, більша, оскільки багато людей поселились у приватному секторі та не реєструвались як ВПО", - зазначив очільник області.

Зі Самбора на фронт нашим воїнам відправили автомобіль. Його придбав отець храму Різдва Іоана Хрестителя за сприяння благодійного фонду "Твори добрі справи".

На Стрийщині у Новому Роздолі близько 100 людей долучились до загальноміської толоки. Прибирали як місцеві жителі, так і вимушено переміщені особи, які знайшли прихисток на території громади. Інвентар для толоки надав Міжнародний фонд охорони здоров'я та навколишнього середовища "Регіон Карпат" NEEKA.

Читайте також: У Львові та області прогнозують пориви вітру до 14 м/с

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...