• Головна
  • Свято гумору у Львові - із подарунками, знижками та розвагами
Новини компаній
09:00, 28 березня 2023 р.

Свято гумору у Львові - із подарунками, знижками та розвагами

Новини компаній

Жителям Львова пощастило – у місті відкрився новий магазин «Територія Мінімальних Цін». За кілька днів роботи шопінг-центр зацікавив тисячі покупців. Дехто приходив обирати весняний одяг, інші – купували зимовий із шаленими знижками. Цікавив покупців відділ взуття, яке можна купити в мережі по мінімальним цінам. Діти не могли пройти повз відділ іграшок, де величезний вибір як для малечі, так і для підлітків. Асортимент товарів у шопінг-центрах «Територія мінімальних цін» розрахований на усю родину, тож сюди часто так і навідуються усі члени сім’ї разом, навіть із чотирилапими, для яких є окремий відділ. 

Свято гумору у Львові - із подарунками, знижками та розвагами, фото-1

Відкриття нового магазину у Львові відбулося 17 березня 2023 р у ТЦ «Все тут», а свято відкриття – ще попереду. Його вирішили провести 1 квітня – у день гумору, жартів та сміху, щоб зібрати якомога більше людей і порадувати їх подарунками.

З 12 до 16-ї години у «Території мінімальних цін» відбудеться Велике Свято із безліччю розваг та подарунків.

У торгівельній залі покупців зустрічатимуть міми та аніматори-ведмедики. Настрій створюватимуть круті діджеї. Всі покупці зможуть взяти участь у конкурсах та вікторинах із класними призами. Дітей розважать аквагримом і від душі нагодують безкоштовною солодкою ватою.

Свято гумору у Львові - із подарунками, знижками та розвагами, фото-2
Свято гумору у Львові - із подарунками, знижками та розвагами, фото-3

Не залишаться без щедрих дарунків і дорослі. За покупки у «Території мінімальних цін» - гарантовані подарунки. Перші 200 покупців із чеком від 300 грн. отримають шампанське та цукерки. Хто зробив покупку від 500 грн - можуть взяти участь у миттєвому розіграші та гарантовано отримати один з подарунків. А який саме - визначить лототрон. Це може бути подарунковий сертифікат, рушник, велетенська валіза, настільна гра, шкарпетки, картина – всього не перелічити. Організатори свята кажуть, подарунків багато і вистачить всім.

Магазини «Територія мінімальних цін» за 13 років роботи вже завоювали довіру покупців у Києві, Чернігові, Івано-Франківську та Львові. У кожному із 14 шопінг-центрів  представлено понад півмільйона найменувань різних товарів для усієї родини. Крім того, швидко та чітко працює фірмовий інтернет-магазин. Головна  мета торгівельної мережі – надати можливість всім людям, незалежно від рівня доходів, виглядати гарно та стильно. 

Довідка.

Територія мінімальних цін – це мережа магазинів стильного шопінгу для всієї родини, яка на ринку вже 13 років. Це 14 великих магазинів (2000-3000 кв. м кожен) одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів для відпочинку для всієї сім’ї. Всього понад 500 000 найменувань різних товарів. 11 магазинів Територія мінімальних цін знаходяться в Києві та по одному у Чернігові, Івано-Франківську та Львові. Основна мета – надати можливість всім людям, незалежно від рівня доходів, виглядати гарно та стильно, тому ми цінуємо кожного покупця і вкладаємо багато сил та любові у розвиток магазинів.www.termincin.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Територія Мінімальних Цін #termincin #min територія #ТерМінЦін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...