• Головна
  • 9 березня у Львові відбудеться прощання з Героєм Юрієм Кордобою
17:32, 8 березня 2023 р.
Надійне джерело

9 березня у Львові відбудеться прощання з Героєм Юрієм Кордобою

Прощання із захисником відбудеться 9 березня. 

У четвер, 9 березня, Львів попрощається з Юрієм Кордобою, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської мерії. 

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

На передовій загинув військовий з Львівщини - Юрій Кордоба, Фото - ЛМР

На передовій загинув військовий з Львівщини - Юрій Кордоба, Фото - ЛМР

Юрій Кордоба (23.01.1969-17.04.2022).

Уродженець села Любеля Львівської області.

Навчався у Сопошинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Закінчив Барнаульське вище авіаційне училище льотчиків імені головного маршала авіації Костянтина Андрійовича Вершиніна.

У мирний час працював водієм-експедитором. Захоплювався історією, авто- та авіабудуванням, а також зброєю. Мріяв розпочати власну справу, пов’язану з останньою.

Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО» та відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Юрія Кордоби залишилися дружина, син та донька.

Читайте також: Під час обміну полонених 7 березня додому повернулися 5 воїнів з Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_передовій #загинув_юрій-кордуба #загинув_військовий #загинув_військовий_на_передовій #новини_львівщини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...