• Головна
  • 5 березня у Львові прощатимуться з Героєм Богданом Рільником
16:27, 4 березня 2023 р.
Надійне джерело

5 березня у Львові прощатимуться з Героєм Богданом Рільником

Міська церемонія прощання на площі Ринок відбудеться о 12:00. 

5 березня у Львові попрощається з 29-річним Богданом Рільником, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає долучитися до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Домі Молитви (Церква "Преображення" ЄХБ) на вулиці Фабричній, 21. О 12:00 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка Героя. Богдан Рільник уродженець села Великосілки Львівської області. Після трагічної смерті батька, із братами та сестрою опинилися в інтернаті "Вишенька" села Жовтанці, однак у 2008 році дітей на виховання взяла родина Проциків, яка ростила Богдана в дусі любові до Бога та людей.

Навчався у Жовтанецькому опорному закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Закінчив Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій.

У 2013 році прийняв хрещення у Церкві Євангельських християн баптистів у селі Грабовець. Згодом, проживаючи у Львові, приєднався до помісної церкви ЄХБ "Преображення".

Після завершення навчання працював кондитером у закладах харчової промисловості, згодом обіймав посади у Товариствах з обмеженою відповідальністю "Молоток ЛТД" та "Руш".

Із початком повномасштабного вторгнення займався волонтерською діяльністю для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, згодом став на захист Батьківщини до лав 77 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Богдана Рільника залишилися дружина, двоє доньок та брати.

Богдан Рільник, Фото: пресслужби Львівської міськради

Богдан Рільник, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: 374 доба повномасштабної війни: Генштаб повідомив про ситуацію на фронті

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Герої #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...