• Головна
  • У Львові відкриють Першу молодіжну лабораторію: подробиці
15:37, 1 березня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відкриють Першу молодіжну лабораторію: подробиці

Відвідування цієї лабораторії для молоді буде безкоштовним.

3 березня о 14:00 у Львові на проспекті Червоної Калини, 58 простір популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab відкриє Першу молодіжну лабораторію.  Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Там молодь зможе практикувати науку та мати постійний доступ до проведення хімічних експериментів під пильним наставництвом науковців. 

Унікальність цієї лабораторії в тому, що там є професійні прилади: аналітичні ваги, водяна баня, реактиви та обладнання, яке використовують не тільки в шкільних лабораторіях, а й науково-дослідницьких. Усі прилади забезпечують ергономіку та безпеку проведення хімічних експериментів.

Відвідування лабораторії для молоді буде безкоштовним. Очікується, що молодь з різних шкіл та університетів реалізовуватиме там проєктну роботу з визначення якості води, косметичної хімії, екологічної ситуації, переробки побутових відходів, або ж прийдуть до лабораторії зі своєю ідеєю.

Першу молодіжну лабораторію організатори створили майже за пів року. Для її відкриття залучали грантові та міські кошти. Загалом ця сума становить близько 600 тисяч гривень.

"Відкриття Першої молодіжної лабораторії покриє потребу учнів та студентів вивчати хімію і біотехнології на практиці, забезпечить інтеграцію внутрішньопереміщеної молоді, формуватиме наукове комьюніті та подолає бар’єри дистанційної освіти й гендерні стереотипи у STEAM-освіті", – зазначила керівниця Lviv Open Lab Олена Павлюк.

Довідково. Проєкт Першої молодіжної лабораторії реалізує Lviv Open Lab – простір популяризації науки і STEAM-освіти, що входить до мережі молодіжних просторів ТВОРИ!.

Читайте також: Опублікували графік стоянок екобуса у Львові в березні

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #молодіжна_лабораторія #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...