• Головна
  • Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 1 березня
10:57, 1 березня 2023 р.
Надійне джерело

Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 1 березня

Максим Козицький повідомив про головне за добу. 

Станом на ранок 1 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. Зокрема, за цей період загроз ракетних ударів не фіксували.

За добу евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у нашу область прибули ще 72 людини. До Перемишля зі Львівщини вирушили 993 особи.

Крім того, Оброшинська молодь реалізувала ще один успішний проєкт на підтримку наших захисників. Влаштували перегляд фільмів і мультиків, виставку військової зброї та інших речей, які привезли з передової, продавали глиняний посуд й випічку. Завдяки цьому зібрали 270 тисяч гривень. Левову частку суми передали настоятелі трьох храмів громади. За ці кошти придбали три дрони, також долучилися до допомоги 103-й бригаді на мобільну СТО та придбання двох автомобілів.

Городоцька громада, за програмою USAID "ГОВЕРЛА", отримала два потужних генератори (90 кВт). Їх встановили у Братковицькому ЗЗСО та Городоцькому ЗЗСО №3 імені Героя України Івана Бльока. Пристрої допоможуть школам працювати у звичному режимі навіть під час знеструмлень.

Дрогобицька міська лікарня №1 отримала чергову допомогу від БФ з Італії Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona. Цього разу благодійники передали два нові апарати штучної вентиляції легенів.

Жителі Яворівської, Судововишнянської та Мостиської громад зібрали понад 5 тонн картоплі, 2,5 тонни макаронних виробів, більше ніж 300 продуктових наборів, засоби гігієни та інші потрібні речі. Щойно волонтери їх спакують, вони вирушать на Харківщину. Чергову поїздку у Куп'янську громаду вдалося організувати завдяки співпраці начальника Яворівської РВА Ярослава Коминського та ГО "Корміл".

Читайте також: Львів та Маріуполь об’єднають зусилля у відбудові українських міст

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...