• Головна
  • Стало відомо, чому минулої доби у Львові та області двічі оголошували повітряну тривогу
10:57, 18 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Стало відомо, чому минулої доби у Львові та області двічі оголошували повітряну тривогу

Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на ранок 18 лютого голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив про ситуацію у Львові та області. Зокрема, сьогодні та минулого дня оголошували повітряну тривогу. 

"17 лютого сирени двічі сповіщали про повітряну тривогу – о 13:45 та о 15:43. В обидвох випадках була загроза ракетних ударів з рoсiї. Небезпека не справдилася. 

Сьогодні, 18 лютого, о 08:40 сирени знову повідомили про повітряну тривогу. Небезпека вже минула. У нашій області все закінчилося без прильотів.

Але є телеграм-канали, які під час повітряної тривоги повідомили про вибухи на Львівщині, тому ще раз прошу: перегляньте, на кого ви підписані. Не дозволяйте собою маніпулювати", - зазначив очільник області. 

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 117 людей. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1218 осіб. 

У загальноосвітній школі Радехівської громади Червоноградського району відкрили відремонтований спортзал. Роботи розпочали у 2021 році. За два роки на це пішло 6,6 млн грн, з них 5,5 млн грн – кошти обласного бюджету та понад 1 млн грн – кошти місцевого бюджету. 

Стрийщина також отримала допомогу від UNICEF. За сприяння Львівської ОВА, освітнім закладам району невдовзі передадуть 85 бойлерів. Навчальні заклади Самбірщини отримають від цього ж фонду обігрівачі. Усю допомогу передадуть туди, де її потребують найбільше. 

Читайте також: Яка ситуація з електропостачанням у Львові та області 18 лютого

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...