• Головна
  • Коли треба робити ремонт форсунок у дизельному авто
Новини компаній
13:00, 24 лютого 2023 р.

Коли треба робити ремонт форсунок у дизельному авто

Новини компаній
Коли треба робити ремонт форсунок у дизельному авто, фото-1

Форсунки дизельного двигуна забезпечують якість роботи всієї паливної системи і власне є завершальними елементами подачі палива. Від якості роботи форсунок залежить не тільки активність двигуна та ритмічність його роботи, але і багато інших параметрів які важливі для використання автомобіля. Саме тому ремонт та заміна форсунок дозволить відновити як потужність авто, так і впевненість у тому, що авто буде працювати на дорозі без аварійної зупинки. Якісний ремонт форсунок у Львові пропонує компанія TurboSTO. Ремонтно-відновлювальна власна база компанії має у своєму розпорядженні спеціалізовані стенди, а також повністю оснащений ремонтний цех для швидкого ремонту дизельних форсунок у Львові. Всі виміри майстри TurboSTO проводять за вказівками та технологіями, передбаченими виробниками, щодо ремонту автомобільної техніки. Тут є нове високоточне обладнання для діагностики форсунок у Львові. А також для діагностики та ремонту всіх найважливіших систем автомобіля, включно з двигуном і підвіскою, електричним обладнанням та рульовою рейкою.

Та повернемося до питання яке ми поставили в заголовку публікації. І спробуємо конкретизувати симптоми, специфічну поведінку авто, яка вказує на те, варто звернутися на СТО для перевірки форсунки. Для того, щоб зрозуміти які симптоми є характерні і зрозуміти як їх виявляти самостійно, варто нагадати як працює форсунка.

Робота форсунок: все залежить від датчиків, якості палива та електроніки

Коли треба робити ремонт форсунок у дизельному авто, фото-2

Форсунки виконують функцію передачі дуже дрібно розпиленого дизельного пального у камеру згоряння. Вони управляються електронною системою і не дають для використання завчасно визначений обсяг подачі палива. Така сучасна система управління використовується практично на всіх легкових та вантажних авто.

Спеціальний датчик аналізує об'єм подачі і температуру двигуна, повітряної суміші, що подається для спалювання. Датчики передають інформацію в блок управління. Саме електронна система і регулює обсяг, який необхідний для ритмічної роботи автомобіля за заданими параметрами.

Саме тому необхідно постійно звертати увагу на якість роботи форсунок, що виражається в ефективності та стабільності роботи двигуна.

Коли треба обов'язково приїхати на огляд форсунок: симптоми

Спробуємо перерахувати найбільш поширені зовнішні симптоми проблем у роботі форсунок паливної системи дизеля:

  • під час роботи на холостому ходу двигун починає працювати нестабільно і скидає оберти, незалежно від дій водія;
  • використання палива є нормативним і відхиляється на значні показники, хоча автомобіль використовується в рекомендованих діапазонах швидкості;
  • запуск двигуна утруднено або відбувається не з першого, а з третього чи навіть четвертого включення;
  • вихлопні гази мають їдкий запах і викидають багато неспалених залишків палива, мають характерний дуже темний колір;
  • іноді проявляється нестандартна поведінка двигуна під час розгону на швидкості у вигляді поганого набору потужності, навіть за повного продавлювання педалі газу.

Згадані симптоми можуть бути згадані симптоми можуть проявлятися самостійно або у комплексі. Водночас варто зауважити, що всі ці симптоми не є на 100% точними вказівками на проблеми із форсунками. Встановити, що форсунки потребують ремонту або заміни саме вони, можна тільки на СТО.

Перевірка форсунок у Львові здійснюється на діагностичному обладнані компанії TurboSTO за мінімальні терміни із високою точністю. Також тут можна одразу замовити послугу реставрації форсунок у Львові, що відновить потужність двигуна та стабільність роботи авто.

Варто зазначити що ремонт форсунок у Львові за ціною є значно меншим, ніж придбання нових. В цілому можна зекономити 50-70 % загальної вартості за відновлення форсунок саме їх ремонтом.

Спеціалісти компанії TurboSTO можуть запропонувати якісні послуги СТО, щодо діагностики, відновлення роботи найважливіших механізмів та систем автомобілів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...