• Головна
  • На Львівщині відбудеться фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань – 2013»
13:10, 30 липня 2013 р.

На Львівщині відбудеться фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань – 2013»

У п’ятницю, 2 серпня, на території державного історико-культурного заповідника “Тустань”, що в околиці села Урич Сколівського району, за підтримки Львівської обласної ради відбудеться фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань – 2013». Фестиваль відбуватиметься упродовж 3-ох днів – 2-4 серпня.

tustan

 

В програмі фестивалю: розбудова середньовічного наметового містечка воїнів, які відновлюють традиції і побут Київської Русі та Європи періоду ІХ-ХІІІ сторіччя; стрільби з луків та арбалетів; презентація клубів; середньовічне регбі; майстер-класи середньовічного танцю та майстер-класи слов’янських класів; стрільба вогняними стрілами; змагання воїнів на мечах, бугурти, лицарські ігри, боротьба тощо.

У концертній програмі дійства візьмуть участь танцюристи студії «Бельтайн» палацу культури ім. Г.Хоткевича та клубу «Пантера», гурти «Йорій Клоц» та «Irdorath» (Білорусь), а також відбудуться веселі та дотепні ігри з людьми, лялькова вистава «Легенди Львова» за Юрієм Винничуком та багато іншого.

Урочисте відкриття фестивалю заплановано на суботу, 3 серпня, о 13.00. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...